HRS-BT Bluetooth adapteri on jälleen varastossa!

Se ainoa oikea 100% toimiva ja ikäväksemme kuukaudeksi varastosta loppunut MDS HRS-BT Bluetooth moduuli on jälleen saatavilla. HRS -BT moduulilla saat ajoneuvoosi Bluetooth Audiostreamuksen AUX portin välityksellä.

Bluetooth musiikin suoratoisto "AD2P" kaikkiin autoihin, joissa on AUX-, tai AUDIO IN tulo. Sopii melkein 100% kaikkiin alkuperäisiin ja jälkiasennettuihin soittimiin. HRS-BT lupaa erittäin korkeatasoisen äänenlaadun, jopa 320 kbps. Käyttöjännite 12V

Auton merkillä, auton mallilla ja vuosimallilla ei ole väliä, kunhan valmistusvuosi on vuoden 1958 jälkeen, eli vajaat 60 vuotta sitten.

MDS on satsannut korkeaan äänenlaatuun saavuttaen jopa 320 kbps. Siirtonopeuden tuloksena on saatu puhdas, rikas ja häiriötön ääni, joka vastaa CD-laatua (Digital Distortion Control). MDS HRS-BT käyttää BT versiota 3.0 ja on suuniteltu toimimaan 12-16V jännitteellä. Myös kotikäyttö mahdollista 12V muuntajan avulla.

HRS High Resolution Sound, -äänentoisto täydellä resolutiolla, kaikilla taajuuksilla. HRS-BT yksikkö on erittäin helppo asentaa. Kytket moduulissa olevat RCA kaapelit, virta, maadoitus, ja HRS on toimintakunnossa. BT moduuli tunnistaa bluetoot yhteydet automaattisesti, kuten iPhone, iPod, älypuhelimet, tietokoneet. Kun Bluetooth yhteyttä ei käytetä, menee se lepotilaan ja odottaa uutta signaalia aloittaakseen musiikin suoratoisto
 

HRS-BT:n voit ostaa täältä:

 

Mikäli autossasi ei ole AUX sisääntuloa, saat tehtyä sen näillä

 

Jätä vastaus

Back to top