Tietosuojaseloste

Asiakaspalvelu - Autoviihde posted this on 12.1.2017
Autoviihde Finland noudattaa viranomaisten ohjeita henkilötietojen suojaamisessa. Kaikkia tietoja käsitellään voimassa olevien sääntöjen mukaisesti.


Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 §
EU tietosuojadirektiivi (General Data Protection Regulation, GDPR)
Laatimispvm: 18.09.2008 (muokattu 23.5.2018)

1. Rekisterinpitäjä

Autoviihde Finland
Pauketie 2
90410 Oulu
(08) 348 300

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Jari Saari
Pauketie 2
90410 Oulu
(08) 348 300

3. Rekisterin nimi

Autoviihde Finland asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn

Rekisterin käyttötarkoituksena on Autoviihde Finland sivustoille rekisteröityjen käyttäjien asetusten ja tilausten hallinta, säilytys sekä palvelun kehittäminen. Käyttäjän tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä käyttäjän tietoja luovuteta tai muutoin käytetä suoramarkkinointia varten. Mikäli henkilö on tilannut uutiskirjeen ja vahvistanut uutiskirjeen tilauksen sähköpostiosoitteen, Autoviihde Finland voi käyttää kolmannen osapuolen uutiskirjepalveluita (MailChimp), uutiskirjeiden lähettämiseen käyttäjälle.

Asiakkaan tehdessä tilauksen sivustollamme olevan Klarna Checkoutin kautta, asiakkaan syöttämät tiedot menevät myös Klarnan järjestelmään.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri pitää sisällään alla kuvattuja pakollisia tietoja Autoviihde Finland rekisteröityneistä käyttäjistä.
Nimi
Käyttäjätunnus
Osoite
Sähköpostiosoite
Salasana (salattu)
Puhelinnumero

Käyttäjä voi muuttaa vapaaehtoisesti luovuttamiaan tietoja Autoviihde Finland - sivuston omista asetuksista.
Nimi
Puhelinnumero
Osoite
Uutiskirjeen tilaus
Facebook -tiedot
Twitter -tiedot

Asiakkaan käyttäjärekisteristä löytyy henkilötietojen lisäksi mahdolliset tilaushistoriat ja tukipyyntöhistoriat. Myös nämä löytyy kirjautumalla sisään asiakkaan omalle asiakastilille.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Käyttäjän henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Käyttäjän henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki rekisterin tiedot säilytetään luottamuksellisena ja suojataan asiallisesti. Mukaan lukien päivittäin otettava varmuuskopio, jonka säilytyspaikka on myöskin asiallisesti suojattu. Rekisterin käytön kaikissa vaiheissa pyritään suurimpaan mahdolliseen tietoturvallisuuteen. Yrityksemme verkkosivulla on käytössä SSL suojaus, turvallinen palvelin jossa tiedot sijaitsee on suojattu Sucuri palvelulla.

9. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Käyttäjällä on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa (12 kk) toteutettuna. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Tarkastuspyyntö osoitetaan rekisteriasioista vastaavalle henkilölle, joka on mainittu kohdassa 2.

10. Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen

Käyttäjällä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Korjauspyyntö tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Korjauspyyntö osoitetaan rekisteriasioista vastaavalle henkilölle, joka on mainittu kohdassa 2. Käyttäjä voi muuttaa vapaaehtoisia tietoja autoviihde.com - sivuston omista asetuksista.

11. Muut mahdolliset oikeudet

Käyttäjällä on oikeus vaatia rekisterissä olevan tiedon poistamista. Poistamispyyntö tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Poistamispyyntö osoitetaan rekisteriasioista vastaavalle henkilölle, joka on mainittu kohdassa 2.

12. Evästeet

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.
Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu esim. Internet Exploreriä -selainohjelman ”Työkalut” -valikosta löytyvän ”Internet asetukset” -valikon kautta kohdasta ”Suojaus”.
On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.
Kategoriat: Yleiset

Back to top