Autoviihde

Asetus

Peruutuskamerapaketit

Peruutuskamerapaketit

Valmiit peruutuskamerapaketit Autoviihteen omasta varastosta


Helposti asennettavat langalliset ja langattomat peruutuskamerapaketit - Meiltä löydät ratkaisun jokaiseen autoon! Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun ajoneuvoosi soveltuva peruutuskamerapaketti. Monipuoliset peruutuskameraratkaisut jokaiseen ajoneuvotyyppiin: henkilöautoon, asunto- ja matkailuautoihin, pakettiautoon sekä työkoneisiin.

Parhaat peruutuskamerat - Valmiit peruutuskamerapaketit - Helposti asennettavat tuotteet!

...

Peruutukamera tuo turvaa peruuttamiseen

Peruutuskameran lisääminen ajoneuvoosi voi säästää rutkasti rahaa. Peruutuskamera mahdollistaa esteettömän näkymän ajoneuvosi taakse, minne sivu- ja taustapeilistä et voi nähdä. Peruutuskameran avulla vältät riskit törmäyksiin yleisillä parkkipaikoilla ja liikenteessä. Peruutuskameran asennus autoosi on siis aina järkevä investointi, niin taloudellisesti kuin myös turvallisuuden kannalta.

Peruutuskameran valinta autoon - Useita malleja ja käyttökohteita!

Valikoimastamme löydät useita peruutuskameramalleja eri käyttökohteisiin. Ennen peruutuskameran ostoa suosittelemmekin siis miettimään, minkälainen peruutuskamera käy parhaiten juuri sinun autoosi. Kattavasta valikoimasta löytyy peruutuskameroita jokaiseen ajoneuvoon: henkilöautoihin, pakettiautoihin, työkoneisiin sekä matkailu- ja asuntoautoihin. Peruutuskameramalleja löytyy niin yleismallina sekä langallisena että langattomana, autokohtaiset jarruvalokamerat, rekisterivalon paikalle asennettavat peruutuskamerat ja valmiit peruutuskamerapaketit.

Jälkiasenteisen peruutuskameran kuvan näyttämiseen on myös useita eri vaihtoehtoja. Jälkaisenteisen peruutuskameran kuva voidaan tuoda alkuperäiseen soittimen näytölle joissain henkilöautoissa tähän soveltuvalla peruutuskameran lisäys-adapterilla. Mikäli kuvaa ei voida tuoda juuri sinun autosoittimen näytölle, niin ei hätää, sillä vaihtoehtoja löytyy. Valikoimastamme löydät myös peruutuskameran kuvaa tukevat näytölliset autosoittimet, irralliset kojetaulunäytöt peruutuskameralle ja taustapeilinäytöt. Meiltä löydät ratkaisun jokaiseen ajoneuvotyyppiin!

Autoviihteen peruutuskameroiden asiantuntijat auttavat sinua mielellään juuri sinun ajoneuvoon sopivan peruutuskameraratkaisun etsimisessä. Ole rohkeasti yhteydessä asiakastukeemme (tästä) - autamme mielellämme!

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
 1. PN43 peilinäyttö + Minicam HD Peruutuskamera
  Peruutuskamera & Taustapeilinäyttö
  Kuvakulma 170 asteinen
  Tarkkuus 1080x720p
  HD-kuvalaatu
  4,3" Näyttö

  Alkaen 179,00 € Regular Price 300,00 €

 2. PIONEER DMH-A240BT + MINICAM-HD PERUUTUSKAMERAPAKETTI
  Bluetooth järjestelmä
  Sisältää peruutuskameran
  13-kaistainen EQ
  CD pesätön malli
  Lyhyt runko

  Alkaen 297,54 € Regular Price 419,00 €

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu