Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Vakiosäätimen asennukset

Vakiosäätimen asennukset

Asennamme Gold Cruise Vakionopeudensäätimen autoosi ammattitaidolla.

Gold Cruise on huippuluokan kolme muistipaikkainen vakionopeudensäädin. Voimme asentaa tämän vakionopeussäätimen melkeinpä mihin tahansa autoon. Kaikissa vakionopeuden säädin asennuksissa otamme aina huomioon auton mallin, jolloin voimme varmistaa vakionopeuden säätimen asennuksen sekä tarvittavat johtosarja adapterit asennukseen. Käytämme asennuksissamme aina ammattitason tarvikkeita, jotta autosi muoviosiin ei tule asennuksesta ylimääräisiä naarmuja tai painaumia.


Tasainen nopeus ylä ja alamäkeen

Ajonopeus kasvaa usein salakavalasti liian suureksi.

Nopeus nousee huomaamatta, kun väsymys vaivaa tai keskittyneisyys ajamiseen katoaa. Moni on menettänyt korttinsa ollessaan ajatuksissaan, kuunnellessaan keskittyneesti mielimusiikkiaan tai puhuttuaan puhelimessa. Ylinopeus väärässä paikassa voi tulla todella kalliiksi. Pahimmassa tapauksessa korttisi saattaa joutua “kuivumaan” pitkäksikin aikaa jolloin taksikuskit kiittävät sinua usein. Vakionopeudensäätimen tasanopeudella vältät sakot.


Vapauta jalkasi. Nautintoa ajamiseen napin painalluksella.

Pitkiä ajomatkoja ajavat autoilijat kärsivät kaasujalan puutumisesta ja epämiellyttävistä jalkojen krampeista. Jalan verenkierron vaikeutuessa ajaminen voi olla tuskaista. Myös ajon aikana tapahtuva jalan verryttely aiheuttaa vaaratilanteita. Napin painallus ja jalkasi vapautuu.


Vihdoinkin Cruiselle voi opettaa omat nopeudet. Vain kevyt napin kosketus ja nopeus vaihtuu.

Suomen liikenteessä on hyvää se, että meillä ei ole yhtä paljon ruuhkia kuin muualla Euroopassa. Ikävää taas on se, että teillämme on paljon nopeusrajoituksia jotka vaihtuvat vähän väliä. Myös hitaammin liikkuvat autoilijat ovat usein edessä mutkaisilla pikateillä ja varsinkin mäkisessä maastossa ajonopeus muuttuu lähes aina raskaan kaluston hidastaessa matkaa.

Jokainen vakionopeudensäätimen käyttäjä on toivonut kolmen muistin ominaisuutta. GoldCruisen uuden kytkimen 3:een eri muistipaikkaan voit ohjelmoida haluamasi nopeudet, vapaan valintasi mukaan.

GoldCruise vakionopeudensäätimen käyttökytkin on muotoilun ja viimeistelyn huippuluomus. Monen ammattilaisen mielestä se on markkinoiden tyylikkäin muotoilultaan, jopa hienompi kuin monien luxus-autojen alkuperäiskytkin joissa niissäkään ei ole kolmea muistipaikkaa eikä yövalaistusta.

Vakionopeudensäädin_nopeudet

Kytkimessä on monia ainutlaatuisia hienouksia kuten:

 • kolmen vapaa valintaisen muistipaikan pika-asetus.
 • Kosketat painiketta parin sekunnin ajan ja äänimerkki kertoo nopeuden muistiin menemisestä.
 • kiertämällä runkoa eteen/taaksepäin nopeus kasvaa tai laskee.
 • Ainutlaatuinen zooooom- tyylinen pallonivel jalka, jonka pituutta sekä asentoa voi säätää portaattomasti jolloin kytkin saadaan juuri haluttuun asentoon.
 • Tyylikäs yövalaistus helpottaa käyttöä pimeässä

Vain napin kosketus, niin autosi vaihtaa nopeutta ja pitää sen vakiona ylä- tai alamäessä.

Jokainen vakionopeudensäädintä käyttänyt autoilija on kaivannut tätä mahtavaa ominaisuutta. Nyt voit helposti laittaa GoldCruise- laitteen muistiin 3 haluamaasi nopeutta, esimerkiksi; 80, 100 tai 120 km/h tai ihan mitä tahansa nopeuksia haluatkaan.


Voit lisätä nopeutta ohittaessasi normaalisti, vain painamalla kaasua, vaikka säädin olisi toiminnassa. Samoin jarruttaminen tai vaihteen vaihtaminen on mahdollista automaattisen tunnistuksen ansiosta!

Halutessasi ajaa nopeammin kuin edellä oleva auto, painat vain normaalisti kaasupoljinta ohittaaksesi. Kun vapautat kaasupolkimen, palautuu aiemmin käytetty matkanopeus automaattisesti. Helppoa ja mukavaa.

Mikäli edellä ajava auto hidastelee tai nopeusrajoitus alueella muuttuu, vapauttaa GoldCruise autosi kaasun heti kun jarrutat tai painat kytkinpoljinta vaihtaaksesi vaihdetta. Vain napin painallus ja GoldCruise vakionopeudensäädin säätää autosi nopeuden pehmeästi sinun haluamaasi nopeuteen. GoldCruisella ajaminen on helpompaa sekä mukavampaa kun jalkasi lepää. Ajaminen on myös huomattavasti halvempaa kun säästyt sakoilta ja polttoainetta kuluu vähemmän tasaisen ajon ansiosta.

Vakionopeudensäädin_yötoiminto

GoldCruise vakiosäätimen keskusyksikkö asennetaan sisätilaan.

Ainoa oikea vakionopeudensäätimen keskusyksikön asennuspaikka on auton sisätila, jolloin keskusyksikön elektroniikka on suojassa vedeltä, pakkaselta, kuumuudelta, tärinältä sekä sähköisiltä magneettikentiltä.


Itseoppiva järjestelmä, herkkyyden ja myös reaktionopeuden säädin sekä toimintojen testidiagnoosi.

GoldCruisen keskusyksikkö on “itseoppiva” jolloin sitä ei tarvitse ohjelmoida monilla eri asentoihin laitettavilla dippikytkimillä. Keskusyksikössä on herkkyyden säätö sekä myös reaktioajan säätöominaisuus jolloin laite saadaan toimimaan täysin auton ja asiakkaan toivomusten mukaisesti. GoldCruisen toiminta on huippuluokkaa.


Turvallisuus on korkeinta mahdollista tasoa.

Turvallisuus on tärkeintä ja siksi laitteella on tiukat ja vaativat Euroopan; E1, KBA, TÜV... hyväksynnät.


GoldCruise vapautuu HETI pois toiminnasta jos:

Painat käyttökytkimen OFF- painiketta, jos painat jarru- tai kytkinpoljinta, tai jos auton nopeus jostain syystä laskee -50% tai nousisi +150%, tai jos auton virta-avaimesta katkaistaan päävirta, tai jos jarruvalon sulake palaa tai jos GoldCruisen johdoissa tapahtuisi jokin oikosulku.


Alan ammattilaiset ovat suunnitelleet 25 vuoden kokemuksella merkkikohtaiset asennussarjat 160 eri autoon.

Ei ole todellakaan järkevää, että asennustyötä tekevä asentaja joutuu miettimään tai tutkimaan miten hän suorittaa asennuksen. Asennus, suunnittelu ja työ on tehtävä hyvin, jotta laitteen toiminta on alusta alkaen hyvä ja vastaa asiakkaan toivomuksia cruisen säädöiltä. Näin laite toimii moitteetta myös tulevina vuosina.

ColdCruise tehtaan ammattilaiset ovat valmistaneet yli 25 vuoden kokemuksella automerkkikohtaisia ratkaisuja lähes 1000 eri automalliin. Tällä hetkellä valikoimassa on 160 eri autoon merkkikohtainen yksityiskohtaisesti suunniteltu asennussarja, jolla saadaan paras mahdollinen asennuksen laatu ja moitteeton toiminta. Siksi GoldCruise myöntää tuotteilleen 3 vuoden takuun ilman kilometrirajoitusta.


vakionpeudensäädin_mainos

GOLDCRUISEN TOIMINNOT :

 • Todella helppo käyttää.
 • Vain kosketus ja nopeus säilyy vakiona ylä- tai alamäessä.
 • Ainutlaatuinen 3 muistipaikan toiminto, helppo ohjelmoida sekä vapaa valintainen nopeus laitteen muistiin koskettamalla 2 sekuntia katkaisinta.
 • Äänimerkki kertoo muistiin asetuksesta.
 • 3 eri muistiin laitetun nopeuden valinta on helppoa, vain kevyesti koskettamalla nopeus vaihtuu.
 • Nopeuden hienosäätö kääntämällä kytkintä eteenpäin (nopeammin) ja taaksepäin (hitaammin).
 • Ohitustoiminto, painetaan vain kaasua ja aikaisemmin valittu nopeus palaa kiihdytyksen jälkeen.
 • Herkkyyttä ja reaktioaikaa voidaan hienosäätää auton- tai kuljettajan toiveiden mukaan.
 • täydelliset turvaominaisuudet. Laite kytkeytyy pois jos: - käytetään off-virtakytkintä, -painetaan jarrua tai kytkintä, - jos nopeus hidastuu -50% tai vetävän pyörän nopeus kiihtyy +150% asetetusta esimerkiksi liukkaalla tienpinnalla, - jos sytytysvirta katkeaa tai kytketään pois päältä, - jos jarrujen sulake palaa, - jos jarruvalon poltin palaa tai jos mikä tahansa laitteen liitäntä irtoaa tai katkeaa
 • Käyttökytkimessä oranssin värinen yövalaistus, ainutlaatuinen pallonivel sekä zoooom- pituussäätö

GOLDCRUISEN TEKNISET TIEDOT :

 • itsenäinen laitejärjestelmä jota ei yhdistetä eikä kytketä auton elektronisen kaasupolkimen johtoihin jotka ohjaavat ruiskutusjärjestelmää. Näin auton takuuaika jatkuu ja eikä laite aiheuta turvariskejä.
 • täydelliset automerkkikohtaiset asennussarjat 160 eri autoon varmistavat laadukkaat asennukset.
 • sopii asennettavaksi; kaasutin ja ruiskutusmoottoreihin, diesel- tai bensa moottoreihin, moottoreihin joissa on sähkötoiminen E- pedal kaasupolkimiin.
 • itseoppiva ECU- keskusyksikkö tunnistaa VSS- pulssisignaalin (jopa 200 000 pulssia) automaattisesti.
 • testidiagnoosi, täydelliset turvatoiminnot jotka kytkevät laitteen aina pois toiminnasta vaaratilanteessa
 • SMT- tekniikalla tehty auton sisätilaan asennettava ECU- keskusyksikkö on alan viimeisintä tekniikkaa.
 • kestää jatkuvaa 4G:n tärinää ja jopa 50G:n hetkellisiä iskuja sekä sähköisiä magneettikenttiä.
 • vesitiiviit AMP- liittimet, johtosarjat lukittuvilla pikaliittimillä.
 • ISO 9000/9001, E1, KBA, TÜV, QS, KEMA hyväksynnät kertovat laadusta ja turvallisuudesta.
 • suomenkieliset käyttö- ja turva ohjeet, merkkikohtaiset kuvalliset asennusohjeet.
 • 3 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta