Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Subwooferit

Subwooferit

Subwoofer, tutummin subbari, on alataajuuskaiutin joka toistaa matalimmat taajuudet, erityisesti alle 120 hertsin taajuudet. Näitä matalia taajuuksia kutsutaan yleensä bassoksi ja subbarin ansiosta musiikin bassoäänet saadaan esille halutulla voimakkuudella....Eli jos haluat autoosi paljon bassoa, kannattaa panostaa hyvään subwoofer sekä vahvistin kokoonpanoon. Yleisesti suositellaan aina että subbari sekä vahvistimen tehot kohtaavat, jolloin saamme tuotettua monipuolisen ja laadukkaan bassontoiston autoon kuin autoon.

Subbari on tärkeä osa auton äänijärjestelmää

Vaikka et haluaisikaan autoon suurta ja vahvaa subbaria herättämään naapureita, on bassonääni silti tärkeä elementti musiikissa. Ilman bassoa ääni kuulostaa vaisulta ja sykeettömältä, jolloin musiikin laadusta ei saa kunnolla otetta ja tämän kuuntelu on raastavaa. Subbarin voimakkuutta voidaan säädellä, jotta basso soi juuri sinun korviisi sopivan verran. Tässä kohtaa autosoittimella on väliä, sillä mitä tehokkaampi autosoitin, sitä paremmin saat hienosäädettyä auton äänentoistoa ja esimerkiksi basson voimakkuutta sekä taajuuksien tasoa sopivaksi itsellesi!

Aktiivinen subwoofer vai passiivinen subwoofer - kumpi autoon?

Subwoofereita saa sekä aktiivisina että passiivisina ja valitseminen niiden väliltä on usein kiinni siitä, minkälaista basson toistoa autoon oikeasti haluaa. Aktiivisubbari on usein pienempi ja kompaktimpi, sillä siinä on kaiutinelementti ja vahvistin samassa paketissa. Passiivisissa subwoofereissa, jotka ovat autohifiharrastajien suosimia, on irtoelementti, jossa mukana on jytkettä tarjoava subbarikotelo. Myymme myös tyhjiä subwooferkoteloita, joihin asiakas voi itse valita haluamansa kaiutinelementin, joita löytyy useissa eri kokoluokassa, sekä meiltä löytyy myös valmiiksi rakennettuja subwoofer paketteja jotka on rakennettu asiakkaidemme toivomuksien mukaisesti.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-11 / 96

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-11 / 96

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu