12-Tuuman Bassopaketit

12-Tuuman Bassopaketit

Suosituimmat 12-tuuman valmiit bassopaketit - Kaikissa teholuokissa - Jokaiseen autoon - Heti toimituksella Oulun varastostamme!

Monipuolisesta valikoimastamme löydät parhaat 12-tuuman bassopaketit pakettietuhinnoilla!. Bassopaketit sisältävät kaiken, mitä tarvitset subbarin asentamiseen autoon: Subwoofer, kotelo ja vahvistin sekä virtatarvikkeet - Edulliset tukkuhinnat - Nopea toimitus. ...

Bassopaketit laajalla valikoimalla

Olemme koonneet erittäin monipuolisen valikoiman valmiita 12-tuuman bassopaketteja suosituimmista subbareistamme kaikille bassonnälkäisille. Valmiin bassopaketin valinta takaa sinulle varmuuden tuotteiden yhteensopivuudesta keskenään. Valikoimastamme löydät valmiita bassopaketteja jokaisesta teho- ja tyyppiluokasta: perinteiset passiiviset bassopaketit peräkontteihin, aktiiviset koteloidut subwoferit ja varapyörämonttuun asennettavat bassopaketit varapyöräkotelolla. Bassopaketteja löytyy valmiiksi koottuna niin yhdellä kuin useammallakin subbari-elementillä. Valikomastamme löydät myös kovaan luukutukseen rakennetut SPL-bassopaketit!


Mitä saavutan bassopaketilla?

Basso on koko äänentoiston perusta, joka luo pohjan toistettavalle musiikille tuoden syvyyttä ja dynamiikkaa autosi äänimaisemaan. Basso tekee autosi äänentoistosta kokonaisuudessaan eloisan ja täyteläisen. Valikoimastamme löytyy valmis sopiva bassoratkaisu jokaiseen tarpeeseen, kuuntelet sitten elektronista musiikkia tai nopeatempoista metallia. Tutustu valikoimaan ja paranna autosi äänentoisto laadukkaasti.

Myymme asiakkaillemme aina laadukkaiksi varmistettuja tuotteita, joiden kokonaisuus vastaa laatukriteereitämme. Tällöin voimme taata asiakkaalle aina parhaimman ostokokemuksen Autoviihde-verkkokaupastamme tai suoraan myymälästämme. Meille Autoviihteellä on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tilaamiinsa tuotteisiin. Jos tarvitset apua juuri sinulle sopivan bassopaketin etsinnässä, voit kääntyä asiantuntevan henkilökuntamme puoleen, sillä autamme mielellämme!

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu