Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Verhoilukankaat

Verhoilukankaat

Auton verhoilukangas on monikäyttöistä

Auton verhoilukangas on vastaus auton penkkien, hattuhyllyjen ja ovien kustomoituun ilmeeseen. Autoviihteen valikoimasta löytyvät auton verhoilukangas, auton verhoiluhuopa ja kätevät verhoiluliimat. ...Tyylikkäät, kestävät, laadukkaat auton verhoilukankaat ovat todellakin monikäyttöisiä ja sopivat esimerkiksi subwooferin kotelon päällystämiseen. Meiltä löydät myös ammattikäyttöön sopivat auton verhoilumatot - näitä käytämme omissakin verhoiluissamme. Auton verhoilukangas taipuu myös esimerkiksi veneen ja huonekalujen verhoiluun.

Laadukas verhoilukangas autoon tuo ripauksen luksusta
Auton verhoilukankaita löytyy useissa eri väreissä ja myös niitä yhdistelemällä auton verhoiluun saa upeita kokonaisuuksia - vain mielikuvitus on rajana! Kankaat ovat hyvin pehmeitä, vettähylkiviä ja paloturvallisia.
Voit tilata halutessasi myös auton verhoilukankaan näytepalan tai kokonaisen verhoilukankaiden näytepaketin. Voit käydä tutustumassa verhoilukankaisiin myös paikan päällä Oulun liikkeessämme.

Ethän unohda verhoiluliimaa! Verhoiluliima on helppo ja kestävä tapa kiinnittää auton verhoilukangas paikoilleen. Verhoiluliiman levitys käy helposti sen spray-purkilla ja liima myös pitää.
Auton verhoilu premium-laatuisella verhoilukankaalla voi todella muuttaa auton ilmettä tyylikkääseen ja eleganttiin suuntaan. Laadukkaat, kestävät ja pehmeät kankaat tuovat myös käyttömukavuutta. Auton verhoilulla saatkin edullisesti ja pienellä vaivalla ripauksen luksusta autoosi!

View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu