Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Kaiutinsarja paketit

Kaiutinsarja paketit

Autoviihteen rakentamat kaiutinpaketit. Kaiutinpaketit ovat rakennettu juuri sellaisiksi että näillä saadaan auto kuin auto päivitettyä suoraan nykyaikaiselle äänijärjestelmän tasolle, kuitenkin niin että asennus on helppo suorittaa ja kaikki tuotteet ovat keskenään yhteensopivia.

Kaikki kaiutinpaketit ovat testattuja, jolloin voimme luvata aina todella kustannustehokkaan audiopäivityksen, jolla saadaan musiikinkuuntelu vietyä aivan uudelle tasolle.

Katso itsellesi sopiva paketti, jolloin pääset suoraan nauttimaan lempikappaleestasi juuri sellaisella äänentoistolla kuin itse haluat!

Suosittelemme aina myös katsomaan bassopakettimme, jolloin saat kokonaisvbaltaisen päivityksen tehtyä autoosi kerralla. Bassovaihtoehtoja meiltä löytyy niin aktiivisilla subwoofer ratkaisuilla kuin passivisilla ja penkinalus malleina. Mikäli et saa valittua itsellesi sopivaa pakettia asiakaspalvelumme auttaa mielellään valitsemaan teille juuri oikean pakettiratkaisun, jolloin saadaan paras mahdollinen lopputulos.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 15

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 15

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu