Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Tyhjät Kotelot

Tyhjät Kotelot

Subwoofer-kotelo ilman välikäsiä nopeasti ja edullisesti

Subwoofer-koteloita on useita malleja ja valikoimastamme löytyykin refleksikotelot, suljetut kotelot ja kaiutinkotelot. Myös eri kokoja löytyy kattavasti ja varmasti autoon kuin autoon.... Uusimpien mallien suunnittelussa on käytetty pohjana jopa 1200 automallia ja 800 suosittua subwooferia juuri oikeanlaisen subwoofer-kotelon aikaansaamiseksi. Subbarikotelomme ovat myös tyylikkäästi päällystettyjä ja vain helppoa asennusta vailla.

Optimoidut subbarikotelot tuovat tehoja
Kotelon sopivuus ja tyylikkyys autoon on tärkeää, mutta tärkeimmäksi ominaisuudeksi subwoofer-kotelolla nousseekin parantunut äänenlaatu ja subwooferin suorituskyvystä kaiken irti saaminen. Koteloilla saadaan muun muassa vähennettyä resonanssia, optimoitua ilmanvirtausta ja tottakai enemmän tehoa bassoihin jolloin subwooferista on mahdollsta hyödyntää koko potentiaali juuri soveltuvaan musiikintoistoon, kun halutaan saada laadukas äänenkokonaisuus autoon kuin autoon.

Subwoofer-kotelo sopii joka autoon
Vaikka subwoofer-koteloita voi useimmiten asentaa autossa minne tahansa sopivalle paikalle, Autoviihteeltä löytyy myös tyhjiä subbarikoteloita autokohtaisesti eri automerkeille. Autokohtaiset kotelot ovat juuri tietylle merkille, tiettyyn kohtaan rakennettuja ja säästävät siten rutkasti tilaa autossa, jolloin subwoofer kotelo ei pienennä peräkontin tilavuutta kuiten saaden loistavan ja muhkean bassontoiston autoon.

Tutustu valikoimaamme, lue lisää subwoofer-koteloiden ominaisuuksista ja ole tarvittaessa yhteydessä autohifin läpikotaisin tuntevaan henkilökuntaamme joka auttaa sinua valitsemaan juuri oikean ratkaisun!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 28

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu
 1. MDS PE6x9S kaiutinkotelo 6x9 autokaiuttimelle 1kpl
  Vain 172 jäljellä
  Arvostelu:
  97%
  6X9 kaiuttimelle päällystetty kotelo
  Litratilavuus 5.5 litraa
  Tukeva 16mm MDF- rakenne
  Plug and Play Johtoterminaali takana
  Upotussyvyys 184mm
  Vain 172 jäljellä
  30,00 € 24,19 €
  Vero 24% | 0%
 2. MDS Predator PE06D Reflex 2 x 6” Subwoofer kotelo, tuplaterminaali
  Vain 69 jäljellä
  Arvostelu:
  100%
  2 x 6.5” Subwoofer kotelo Reflex
  Litratilavuus 2 x 11L
  Viritystaajuus 58Hz
  Mitat: 650 x 210 x 270mm
  Erittäin tyylikäs valmiskotelo
  Vain 69 jäljellä
  85,00 € 68,55 €
  Vero 24% | 0%
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 28

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu