Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

4-Kanavaiset

4-Kanavaiset

4-Kanavainen autovahvistin osana äänijärjestelmää

Äänijärjestelmä ajatelaan monesti soittimen ja kaiuttimen vaihtona ja todella monesti suunnitellessa upeaa järjestelmää jää kaiuttimien tehot huomiomatta. Kun halutaan äänijärjestelmä puhtaaksi, tehokkaaksi sekä dynaamiseksi 4-kanavainen vahvistin on avain siihen. 4-kanavaisella vahvistimella saadaan kaikki 4 kaiutinta omina kanavina ohjattua, jolloin kaiuttimien koko potentiaali saadan käytettyä. Vahvistin parantaa kaiuttimien kestävyyttä sekä lopullista lopputulosta ja nuhjuinenkin äänijärjestelmä saa todella hienon ja puhtaan kokonaisuuden.

Voiko 4-kanavaista vahvistinta sillata ja mitä se tarkoittaa?

4-kanavaisen vahvistimen voi sillata joko 3 tai 2-kanavaiseksi. Tämä tarkoittaa sitä että kanavat yhdistetään jolloin teho kasvaa mutta kanavamäärä pienentyy. Vahvistimen siltausta yleisesti käytetään 3-kanavaisessa järjestelmässä niin että vahvistin ohjaa samanaikaisesti erillis-sarjaa tai koaksiaalia kaiuttimia sekä subwooferia, tämä helpottaa siinä ettei autoon tarvitse asentaa useampaa vahvistinyksikköä. 2-kanavaisessa järjestelmässä yhdistetään niin "etu" kuin "taka" linjat jolloin vahvistin saadaan todella tehokkaaksi 2-kanavaiseksi. Tämä mahdollistaa yleisesti joko useamman kaiuttimen ohjauksen tai todella tehokkaiden mid-kaiuttimen ohjausta.

Mitä Vahvistimen siltauksessa pitää ottaa huomioon?

Kun vahvistinta aletaan siltaamaan täytyy olla todella tarkkana mihin impedanssiin (ohm luokitukseen) kaiutin tai subwoofer menee, Yleisesti 2ohm on ehdottomasti alin kuormitus kaiuttimille ja 4ohm subwooferille.

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu