Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

15-Tuuman Bassopaketit

15-Tuuman Bassopaketit

Suosituimmat 15-tuuman valmiit bassopaketit muhkealla bassontoistolla! - Kaikissa teholuokissa - Heti toimituksella Oulun varastostamme!

Monipuolisesta valikoimastamme löydät parhaat 15-tuuman bassopaketit pakettietuhinnoilla!. Bassopaketit sisältävät kaiken, mitä tarvitset subbarin asentamiseen autoon: Subwoofer, kotelo ja vahvistin sekä lisätarvikkeena virtatarvikkeet - Edulliset tukkuhinnat - Nopea toimitus. ...

15-Tuuman Subwooferit

15-Tuumainen subwoofer on oikea valinta sinulle, jos etsit mahdollisimman matalatoistoista ja muhkeaa bassontoistoa. 15-Tuuman subwoofer sopiikin parhaiten bassovoittoiseen konemusiikkiin, joissa bassoraita on matalatoistoinen ja voimakas. Olemmekin koonneet valmiit 15-Tuuman bassopaketit niin yhdellä kuin useammallakin 15-tuuman subwooferilla kaikille matalaa bassonpainetta janoaville. Valmiin bassopaketin valinta takaa sinulle varmuuden tuotteiden yhteensopivuudesta keskenään. Valikomastamme löydät myös kovaan luukutukseen tarkoitetut 15-tuuman SPL-bassopaketit!


Mitä saavutan bassopaketilla?

Basso on koko äänentoiston perusta, joka luo pohjan toistettavalle musiikille tuoden syvyyttä ja dynamiikkaa autosi äänimaisemaan. Basso tekee autosi äänentoistosta kokonaisuudessaan eloisan ja täyteläisen. Valikoimastamme löytyy valmis sopiva bassoratkaisu jokaiseen tarpeeseen, kuuntelet sitten elektronista musiikkia tai nopeatempoista metallia. Tutustu valikoimaan ja paranna autosi äänentoisto laadukkaasti.

Myymme asiakkaillemme aina laadukkaiksi varmistettuja tuotteita, joiden kokonaisuus vastaa laatukriteereitämme. Tällöin voimme taata asiakkaalle aina parhaimman ostokokemuksen Autoviihde-verkkokaupastamme tai suoraan myymälästämme. Meille Autoviihteellä on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tilaamiinsa tuotteisiin. Jos tarvitset apua juuri sinulle sopivan bassopaketin etsinnässä, voit kääntyä asiantuntevan henkilökuntamme puoleen, sillä autamme mielellämme!

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu