Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Peruutuskamerat

Peruutuskamerat

Peruutuskamerat hintatakuulla
Helposti asennettavat ja langattomat peruutuskamerat edullisin hinnoin Autoviihteeltä. Peruutuskamera auttaa kuljettajaa virheettömässä parkkeerauksessa...ja turvallisessa peruuttamisessa. Kamera kiinnitetään ajoneuvon takaosaan ja se tuo lisää turvaa parkkipaikoilla sekä poistaa sokeat pisteet peruutettaessa. Joka vuosi ihmisiä loukkaantuu tai pahimmassa tapauksessa menehtyy peruutukseen liittyvissä onnettomuuksissa. Näitä onnettomuuksia voidaan vähentää tai kokonaan poistaa nykyaikaisten peruutuskameroiden avulla.

Peruutuskameraan investointi kannattaa myös taloudellisesta näkökulmasta, sillä sen avulla voi pidemmällä aikavälillä säästää auton korjaus- ja vakuutuskuluissa. Peruutuskameran voi asentaa myös asuntoautoon tai muuhun vaikeammin peruutettavaan ajoneuvoon. Ne asetetaan kuvaamaan hieman alaviistoon, jotta peruutettaessa nähdään myös maassa olevat isommat kivet tai muut esteet. Peruutuskamerat toimivat myös pimeällä peruutettaessa ja auttavat näkemään paremmin, kun ajoneuvon omat valot eivät siihen enää riitä.

Peruutuskameroita voi ostaa myös langattomalla teknologialla. Langaton peruutuskamera pitää auton johdottomana ja siistinä sekä savukesytyttimen vapaana. Langattomat peruutuskamerat ovat myös nopeita ja helppoja ottaa käyttöön.

Uudemmissa autoissa peruutuskamerat tulevat jo standardina. Vanhempaankin autoon jälkikäteen asennettava peruutuskamera lisää huomattavasti turvallisuutta ja on kannattava ostos sekä lisäominaisuus autoon.Tarkoilla ja selkeillä peruutuskameroilla osaat arvioida etäisyydet helpommin kuin koskaan ja vähennät kolareiden sekä törmäysten riskiä. Meiltä löydät peruutuskamerat useista eri hintaluokista. Autoviihde tarjoaa hintatakuun sekä vuoden mittaisen tuotetakuun kaikille peruutuskameroille. Löydä sopiva peruutuskamera nyt!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-11 / 29

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-11 / 29

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu