Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Kaiutin-vahvistinpaketit

Kaiutin-vahvistinpaketit

Äänentoistopaketilla saat aikaan elämyksiä


Musiikin merkitys on monille suuri. Se voi tarjota uusia elämyksiä ja luoda suuria tunteita. Musiikista nauttiminen on parasta silloin, kun äänentoistojärjestelmä vastaa odotuksiasi.

Laadukas äänentoistopaketti takaa puhtaan äänikokemuksen, kun toistettavan kappaleen yksittäiset ääniraidat pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Auton hyvä äänijärjestelmä onkin enemmän kuin vain subbari pauhaamassa takakontissa. Autosi äänentoistolaitteiston suunnittelemiseen kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota, minkälaista kaiutinkokoonpanoa haet ja mihin tarkoitukseen. Kun auton äänentoistoon on kiinnitetty huomiota ja siihen on räätälöity käyttötarkoitukseen sopiva äänentoistopaketti, saat aikaan elämyksellisen äänentoiston.

...

Hanki parempi äänentoisto autoon

Auton äänentoistoa voidaan aina parantaa useilla eri keinoilla ja ratkaisuilla kuten autokaiuttimien ja vahvistimien lisäämisellä. Oli autosi sitten vanhemman sarjan Honda tai juuri liikkeestä ostettu Mersu, niin auton äänentoistoa voidaan aina parantaa. Subbarin asentamisen lisäksi suosittelemme myös tarkastelemaan autosi ovien kaiuttimien sointia. Autokaiuttimien vaihdolla ja vahvistimen lisäämisellä saadaan monesti se merkittävin parannus auton äänentoistoon, kun keskiäänikaista erottuu selkeämmin ja ylimmille taajuuksille saadaan kristallinkirkas soundi.

Autohifiin ja autojen äänentoistoon perehtyneeltä henkilökunnaltamme voit aina pyytää apua ja neuvoa, sillä autamme mielellämme. Voimme yhdessä katsoa juuri sinun autoosi sopivat vaihtoehdot äänentoiston parantamiseen. Jo pienilläkin parannuksilla voidaan saada vaikuttava ero auton alkuperäiseen äänentoistoon.

View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
 1. MDS Hurricane 165.2 SPL BOX
  Vain 8 jäljellä
  Arvostelu:
  80%
  4 x 6,5" Midbassoja
  2 x 4" Luotidiskantteja
  Teho 400Wrms / 1000W
  Koko äänialueen kaiutinpaketti
  Kotelo pitää Soundin hallinassa
  Vain 8 jäljellä
  Erikoishinta 219,00 € Regular Price 279,00 €
View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu