Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

6-Tuuman Bassopaketit

6-Tuuman Bassopaketit

Tehokkaat 6-tuuman valmiit bassopaketit jokaiseen autoon - Heti toimituksella Oulun varastostamme!

Tutustu valikoimamme pienikokoisiin, mutta pippuriisin 6-tuuman bassopaketteihin. Kaikki 6-tuuman valmiit bassopaketit pakettietuhinnoilla!. Bassopaketit sisältävät kaiken, mitä tarvitset subbarin asentamiseen autoon: Subwoofer-elementti, subbarikotelo ja vahvistin sekä virtatarvikkeet - Edulliset tukkuhinnat - Nopeat toimitukset - Tehokkaat bassopaketit. ...

6-Tuuman Subwooferit

Pienemmällä 6-tuuman kartiolla varustetut subwooferit sopivat parhaiten nopeatempoiseen musiikkiin, kuten rokkiin tai metalliin, joissa esiintyy enemmän korkeita bassotaajuuksia. Olemmekin koostaneet valmiita 6-tuuman bassopaketteja näihin genreihin sopivaksi. Valmiin bassopaketin valinta takaa sinulle varmuuden tuotteiden yhteensopivuudesta keskenään. 6-Tuuman bassopaketteja löytyy valmiiksi koottuna niin yhdellä kuin useammallakin subbari-elementillä.


Mitä saavutan bassopaketilla?

Basso on koko äänentoiston perusta, joka luo pohjan toistettavalle musiikille tuoden syvyyttä ja dynamiikkaa autosi äänimaisemaan. Basso tekee autosi äänentoistosta kokonaisuudessaan eloisan ja täyteläisen. Valikoimastamme löytyy valmis sopiva bassoratkaisu jokaiseen tarpeeseen, kuuntelet sitten elektronista musiikkia tai nopeatempoista metallia. Tutustu valikoimaan ja paranna autosi äänentoisto laadukkaasti.

Myymme asiakkaillemme aina laadukkaiksi varmistettuja tuotteita, joiden kokonaisuus vastaa laatukriteereitämme. Tällöin voimme taata asiakkaalle aina parhaimman ostokokemuksen Autoviihde-verkkokaupastamme tai suoraan myymälästämme. Meille Autoviihteellä on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tilaamiinsa tuotteisiin. Jos tarvitset apua juuri sinulle sopivan bassopaketin etsinnässä, voit kääntyä asiantuntevan henkilökuntamme puoleen, sillä autamme mielellämme!

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu