Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Soittimien asennustarvikkeet

Soittimien asennustarvikkeet

Autoviihteen valikoimasta löydät todella laajan valikoiman automallikohtaisia asennustarvikkeita jälkiasenteisen soittimen asentamiseen. Valikoimassamme on kaikkien automallien tarvikkeet, jolloin saat asennuksen suoritettua täysin plug and play tyylisesti.

Kaikki asennustarvikkeet saman katon alta

Valikoimastamme löydät todella laajan valinnanvaran erilaisia, sekä erityyppisiä asennustarvikkeita, mitkä mahdollistavat täydellisen jälkiasenteisen soittimen asennuksen Plug and play tyylisesti. Asennustarvikkeista löytyy Can-ohjatut johtosarjat kuten myös kaikki perinteiset analogiset johtosarjat. Myös asennuspaneeleita löytyy niin 1-Din soittimelle kuin isoimmille multimedia soitinyksiköillekin.

Soittimen asennus Can-ohjattuun autoon?

Soitinjärjestelmiä voidaan asentaa nykyautoihin lähes samantyylisesti kuin vanhempiinkin autoihin, mutta nykyisiin autoihin tulee ainoastaan CAN-ohjattu johtosarja joka mahdollistaa jälkiasenteisen soittimen asennuksen plug and play tyylisesti. Can-ohjatuilla johtosarjoilla saat rattiohjaukset ja muita alkuperäisiä toimintoja toimimaan uudella soittimella, jolloin ei tarvitse pelätä että jo olemassa olevat ominaisuudet eivät toimisi uuden soittimen kanssa.

Mistä tiedän, mitä soittimen asennustarvikkeita tarvitsen uuden soittimen asennukseen?

Verkkosivuiltamme löytyy automallikohtainen haku, josta voit hakea syöttämällä ajoneuvon tiedoilla juuri oikeat asennustarvikkeet, sekä asiakaspalvelijamme osaavat myös ohjeistaa teille oikeat asennustarvikkeet asennukseen.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 1721

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 1721

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu