Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

6.5-Tuuman Erillissarjat

6.5-Tuuman Erillissarjat

Autoviihteeltä laadukkaat 6,5 tuuman erillissarjat!

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja löydä oma 6,5-tuuman erillissarja autoosi. Kaikki valikoimamme erillissarjat löytyvät suoraan omasta varastostamme, jonka yhteydessä sijaitsee myös myymälämme. Valkoimastamme löydät niin edulliset kuin myös High-End tason 6.5-tuuman erillissarjat!

Edulliset tukkuhinnat - Nopeat toimitukset - Laadukkaat erillissarjat!


Kuinka osaan valita oikean 6,5” erillissarjan autooni?

Monipuolinen valikoima 6.5 tuuman erillissarjoja voi aiheuttaa valinnan vaikeutta. Hintahaarukka on suuri ja erillissarjojen speksit vaihtelevat merkittävästi. Aina ei kuitenkaan kannata tuijottaa pelkkää hintalappua, vaan suosittelemme tutustumaan valmistajan ilmoittamiin ominaisuuksiin.

..

Kaikissa valikoimamme 6.5-tuuman erillissarjoissa on mainittu kaiutinsarjan tehonkesto, taajuusvaste ja herkkyys. Laajan taajuusvasteen omaavat erillissarjat kykenevät toistamaan laajempaa ääniskaalaa, jolloin äänentoisto on parhaimmillaan jykevän bassokasta ja kristallinkirkasta. Korkealla tehonkestolla varustetut kaiuttimet vaativat yleensä enemmän syöttötehoa, jolloin suosittelemmekin näille kaiutinsarjoille myös erillistä vahvistinta tai signaaliprosessoria. Tässä kannattaa kuitenkin huomioida tarkastelemasi erillissarjan herkkyys. Mikäli erillissarjalla on korkea herkkyysarvo, niin pystyt kytkemään sen myös suoraan autosoittimen perään loistavalla äänentoistollisella lopputuloksella.

Valikoimastamme löydät myös kaikki kaiuttimien vaihtoon tarvittavat autokohtaiset asennustarvikkeet, kuten kaiuttimien soviterenkaat ja kaiuttimien johtoliittimet. Autokohtaisilla kaiuttimien vaihtotarvikkeilla kaiuttimien asennus sujuu helposti ja teet mistä tahansa valikoimamme kaiutinsarjasta autokohtaisen!


Miten parannan jälkiasenteisen 6,5-tuuman erillissarjan sointia entisestään?

Erillissarjan päivittämisen ja auton ovien vaimennuksen lisäksi, voit parantaa auton äänentoistoa entisestään erillisellä kaiutinvahvistimella. Erillissarjan kytkeminen vahvistimen perään takaa tarpeeksi suuren tehonsyötön erillissarjalle, minkä ansiosta saat kaiken potentiaalin irti uudesta erillissarjastasi. Vahvistin-valikoimastamme löydät niin 2-kanavaiset, 4-kanavaiset kuin myös 6/8 kanavaiset DSP signaaliprosessorit.


Auton akustiikan parannus ovien vaimennustyöllä

Autosi kaiuttimien vaihdon yhteydessä suosittelemme aina ovien vaimennusta. Ovien vaimennus vähentää merkittävästi ajomelua ja oven läpi kantautuvaa ylimääräistä hälyä. Ovien vaimennus parantaa myös ovikoteloiden akustiikkaa, mikä saa aikaan tarkemman ja laadukkaamman äänentoiston uusilla autokaiuttimilla.

Valikoimastamme löydät suosituimmat auton vaimennusmatot ja muut vaimennusmateriaalit valmiilla liimapinnalla, kuten valmiit butyylipaketit ja akustiikkamatot.


Valmiit äänentoistopaketit

Tutustu myös valmiiksi koottuihin äänentoistopaketteihimme. Kokosimme suosituimmista erillissarjoista ja vahvistimistamme valmiita kaiutin-vahvistinpaketteja - Laaja valikoima 6,5 tuuman äänentoistopaketteja tarjouspaketteina!

Tarvittaessa asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valistemaan juuri sinun käyttötarkoitukseen sopivan 6,5 tuuman erillissarjan.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 14

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 14

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu