Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

10-Tuuman Bassopaketit

10-Tuuman Bassopaketit

Suosituimmat 10-tuuman valmiit bassopaketit - Kaikissa teholuokissa - Jokaiseen autoon - Heti toimituksella Oulun varastostamme!

Monipuolisesta valikoimastamme löydät parhaat 10-tuuman bassopaketit - ja vielä pakettietuhinnoilla!. Bassopaketit sisältävät kaiken, mitä tarvitset subbarin asentamiseen autoon: Subwoofer, kotelo ja vahvistin sekä virtatarvikkeet - Edulliset tukkuhinnat - Nopea toimitus. ...

10-Tuuman bassopaketit laajalla valikoimalla

Olemme koonneet erittäin monipuolisen valikoiman valmiita 10-tuuman bassopaketteja suosituimmista subbareistamme usealla eri koteloratkaisulla. Valmiin bassopaketin valinta takaa sinulle varmuuden tuotteiden yhteensopivuudesta keskenään. Valikoimastamme löydät valmiita bassopaketteja jokaisesta teho- ja tyyppiluokasta: perinteiset 10-tuuman bassopaketit refleksikotelolla, suljetulla kotelolla ja varapyörämonttuun asennettavalla varapyöräkotelolla. Bassopaketteja löytyy valmiiksi koottuna niin yhdellä kuin useammallakin subbari-elementillä.


Mitä saavutan bassopaketilla?

Basso on koko äänentoiston perusta, joka luo pohjan toistettavalle musiikille tuoden syvyyttä ja dynamiikkaa autosi äänimaisemaan. Basso tekee autosi äänentoistosta kokonaisuudessaan eloisan ja täyteläisen. Valikoimastamme löytyy valmis sopiva bassoratkaisu jokaiseen tarpeeseen, kuuntelet sitten elektronista musiikkia tai nopeatempoista metallia. Tutustu valikoimaan ja paranna autosi äänentoisto laadukkaasti.

Myymme asiakkaillemme aina laadukkaiksi varmistettuja tuotteita, joiden kokonaisuus vastaa laatukriteereitämme. Tällöin voimme taata asiakkaalle aina parhaimman ostokokemuksen Autoviihde-verkkokaupastamme tai suoraan myymälästämme. Meille Autoviihteellä on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tilaamiinsa tuotteisiin. Jos tarvitset apua juuri sinulle sopivan bassopaketin etsinnässä, voit kääntyä asiantuntevan henkilökuntamme puoleen, sillä autamme mielellämme!

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu