5.25-Tuuman Erillissarjat

5.25-Tuuman Erillissarjat

Autoviihteeltä laadukkaat 5.25" tuuman erillissarjat!

Tutustu valikoimaamme ja löydä oma 5.25" -tuuman erillissarja autoosi. Kaikki valikoimamme erillissarjat löytyvät suoraan omasta varastostamme, jonka yhteydessä sijaitsee myös myymälämme. Valkoimastamme löydät niin edulliset kuin myös High-End tason 5.25-tuuman erillissarjat!

Edulliset tukkuhinnat - Nopeat toimitukset - Laadukkaat erillissarjat!

..

Auton akustiikan parannus ovien vaimennustyöllä

Autosi kaiuttimien vaihdon yhteydessä suosittelemme aina ovien vaimennusta. Ovien vaimennus vähentää merkittävästi ajomelua ja oven läpi kantautuvaa ylimääräistä hälyä. Ovien vaimennus parantaa myös ovikoteloiden akustiikkaa, mikä saa aikaan tarkemman ja laadukkaamman äänentoiston uusilla autokaiuttimilla.

Valikoimastamme löydät suosituimmat auton vaimennusmatot ja muut vaimennusmateriaalit valmiilla liimapinnalla, kuten valmiit butyylipaketit ja akustiikkamatot.


Miten parannan jälkiasenteisen 5.25-tuuman erillissarjan sointia entisestään?

Erillissarjan päivittämisen ja auton ovien vaimennuksen lisäksi, voit parantaa auton äänentoistoa entisestään erillisellä kaiutinvahvistimella. Erillissarjan kytkeminen vahvistimen perään takaa tarpeeksi suuren tehonsyötön erillissarjalle, minkä ansiosta saat kaiken potentiaalin irti uudesta erillissarjastasi. Vahvistin-valikoimastamme löydät niin 2-kanavaiset, 4-kanavaiset kuin myös 6/8 kanavaiset DSP signaaliprosessorit.


Valmiit äänentoistopaketit

Tutustu myös valmiiksi koottuihin äänentoistopaketteihimme. Kokosimme suosituimmista erillissarjoista ja vahvistimistamme valmiita kaiutin-vahvistinpaketteja - Laaja valikoima 5,25" tuuman äänentoistopaketteja tarjouspaketteina!

Tarvittaessa asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valistemaan juuri sinun käyttötarkoitukseen sopivan 5,25" tuuman erillissarjan.

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
 1. MDS HURRICANE FC5H - ERILLISSARJA AUTOKAIUTIN
  Vain 63 jäljellä
  Arvostelu:
  100%
  5.25" Erillissarja
  Luonollinen basson ja diskantin toisto
  Teho 50W RMS / 150W
  Taajuusvaste 50Hz - 25kHz
  Herkkyys 91dB
  Vain 63 jäljellä
  69,00 € 55,65 €
  Vero 24% | 0%
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu