Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Bassopaketit

Bassopaketit

 

Hanki paras subwoofer-paketti autoosi

Subwoofer-paketti sisältää subwoofer elementin, kotelon sekä vahvistimen, jotka on suunniteltu toistamaan matalia äänitaajuuksia. ...Näitä äänitaajuksia kutsutaan myös bassoksi. Subwoofer-paketti onkin hyvän audiojärjestelmän perusta autoon. Bassopaketti lisää musiikkiin syvyyttä ja realistisuutta toistamalla matalimmat taajuudet todella tarkasti. Laadukas subwoofer-paketti saa musiikin kuulostamaan paremmalta sekä realistisemmalta genrestä riippumatta ja on investoinnin arvoinen lisä autoon.

Bassopaketin valinta

Markkinoilla on nykyään saatavilla monenlaisia, erikokoisia subwoofereita ja oikean subwoofer-paketin valinta autoosi voi herättää kysymyksiä. Onkin muutamia asioita, jotka on hyvä otettava huomioon ennen bassopaketin ostamista.

Ensimmäiseksi sinun on määriteltävä, kuinka paljon tilaa autossasi on käytettävissä bassopaketille. Pieneen autoon ei ehkä pysty sijoittamaan suurta subwoofer-pakettia takakonttiin tai takapenkille. On siis mitattava käytettävissä oleva tila ja verrattava sitä harkinnassa olevien subwooferien mittoihin. Seuraavaksi on pohdittava, minkälaista musiikkia kuuntelet useimmiten. Kevyiden bassojen musiikki ei tarvitse kovin tehokasta subwooferia. Jos kuitenkin kuuntelet mielelläsi musiikkia, jossa on voimakas basso, haluat myös subwooferin joka pystyy käsittelemään näitä matalia taajuuksia ilman vääristymiä tai bassonpuutetta.

Löydä paras subwoofer-paketti

Kun yllä mainitut tekijät on otettu huomioon, on aika aloittaa ostosten tekeminen ja valita paras mahdollinen subwoofer-paketti autoosi. Autoviihteellä on niin paljon vaihtoehtoja, että löydät varmasti parhaan mahdollisen subwoofer-paketin autoosi. Asiantunteva tiimimme on myös aina valmiina auttamaan juuri oikean subwoofer-paketin löytämisessä.

Paranna auton äänentoistoa uuden subwoofer-paketin avulla

Jos haluat parantaa nykyistä autosi äänentoiston äänenlaatua, kannattaa harkita autoon uuden subwoofer-paketin asentamista lisämään matalien taajuuksien esille tuontia. Näin saat paljon syvemmän ja täyteläisemmän äänen ja voit soittaa musiikkia suuremmalla äänenvoimakkuudella ilman vääristymiä. Jos kuitenkin etsit vain pientä parannusta äänenlaatuun, pienempi subwoofer voi olla kaikki mitä tarvitset.

Subbari-paketin asennus

Sopivan subwoofer-paketin löydyttyä, seuraava vaihe on asentaa se oikein. Subbari-paketti on suhteellisen helppo asentaa ja ne onkin suunniteltu toimimaan erityyppisissä autoissa. Oman kokemuksen puuttuessa asennuksen voi jättää kuitenkin myös Autoviihteen omalle ammattilaiselle. Subwoofer-paketin asennuksen jälkeen istu alas ja nauti autostereojärjestelmäsi parantuneesta äänenlaadusta.

Ole yhteydessä meihin subwoofer-paketin löytämisessä ja asennuksessa!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 31

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 31

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu