Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Bassopaketit

Bassopaketit

 

Hanki paras bassopaketti autoosi

Bassopaketti sisältää subwoofer-elementin, kotelon sekä vahvistimen. Bassopaketti on suunniteltu toistamaan matalia äänitaajuuksia. ...Näitä taajuksia kutsutaan myös bassoksi. Basso onkin koko äänentoiston perusta. Bassopaketti lisää musiikkiin syvyyttä ja realistisuutta toistamalla ne matalimmatkin taajuudet todella tarkasti. Laadukas bassopaketti saa musiikin kuulostamaan yksinkertaisesti paremmalta sekä eloisammalta genrestä riippumatta, ja on investoinnin arvoinen lisä autoon.

Bassopaketin valinta

Markkinoilla on nykyään saatavilla monenlaisia, erikokoisia subwoofereita ja oikean bassopaketin valinta autoosi voi herättää kysymyksiä. Onkin muutamia asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen bassopaketin ostamista.

Ensimmäiseksi sinun tulisi määrittää, kuinka paljon tilaa autossasi on käytettävissä bassopaketille. Pieneen autoon ei ehkä pysty sijoittamaan suurta bassopakettia takakonttiin. On siis mitattava käytettävissä oleva tila ja verrattava sitä harkinnassa olevien subwooferien mittoihin. Seuraavaksi on pohdittava, minkälaista musiikkia kuuntelet useimmiten. Kevyiden bassojen musiikki ei tarvitse kovin tehokasta bassopakettia. Jos kuitenkin kuuntelet mielelläsi musiikkia, jossa on voimakas bassokaista, haluat myös subwooferin, joka pystyy käsittelemään näitä matalia taajuuksia ilman vääristymiä tai bassonpuutetta.

Löydä paras subwoofer-paketti

Kun yllä mainitut tekijät on otettu huomioon, on aika aloittaa ostosten tekeminen ja valita paras mahdollinen bassopaketti autoosi. Autoviihteellä on niin paljon vaihtoehtoja, että löydät varmasti parhaan mahdollisen bassopaketin autoosi. Valikoimastamme löydät niin perinteiset passiiviset bassopaketit peräkonttiin, aktiiviset koteloidut subwooferit kuin myös varapyörämonttuun asennettavat bassopaketit varapyöräkotelolla. Asiantunteva tiimimme on myös aina valmiina auttamaan juuri oikean bassopaketin löytämisessä.

Paranna auton äänentoistoa uuden bassopaketin avulla

Jos haluat parantaa nykyistä autosi äänentoiston äänenlaatua, kannattaa harkita autoon bassopaketin asentamista lisäämään matalien taajuuksien esille tuontia. Näin saat paljon syvemmän ja täyteläisemmän äänen ja voit soittaa musiikkia suuremmalla äänenvoimakkuudella ilman vääristymiä. Jos kuitenkin etsit vain pientä parannusta äänenlaatuun, pienempi subwoofer voi olla kaikki mitä tarvitset.

Subbari-paketin asennus

Sopivan subwoofer-paketin löydyttyä, seuraava vaihe on asentaa se oikein. Subbari-paketti on suhteellisen helppo asentaa ja ne onkin suunniteltu toimimaan erityyppisissä autoissa. Oman kokemuksen puuttuessa asennuksen voi jättää kuitenkin myös Autoviihteen ammattilaisille. Bassopaketin asennuksen jälkeen voit istua alas ja nauttia autostereojärjestelmäsi parantuneesta äänenlaadusta.

Ole yhteydessä meihin bassopaketin löytämisessä ja asennuksessa!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 27

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 27

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu