Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Vakionopeudensäätimet

Vakionopeudensäätimet

Vakionopeudensäätimet
Autoviihteeltä löydät vakionopeudensäätimet lähes kaikkiin automerkkeihin ja edulliseen hintaan...

Vakionopeudensäädin toimii juuri nimensä mukaisesti, eli pitää tietyn kuljettajan asettaman nopeuden yllä ilman että kuljettajan tarvitsee itse painaa kaasua ja deaktivoituu jarrua painettaessa. Vakionopeussäädin toimii sekä manuaaliseen että automaattiseen vaihteistoon liitettynä. Vakionopeudensäädin tulee vakiona monissa uudemmissa autoissa, mutta jälkiasennettava vakionopeudensäädin voidaan lisätä vanhempiinkin autoihin. Vakionopeudensäädin on ehdoton lisävaruste yhtään pidempiä matkoja ajaville. Vakionopeudensäätimet auttavat hieman raskaamman kaasujalan omaavia välttämään tehokkaasti ylinopeussakkoja ja edesauttavat myös taloudellista ajoa polttoainetta säästäen.

Huomioitavaa on, että näiden vakionopeudensäätimen käyttöä kannattaa kuitenkin harkita huonolla säällä tai hyvin väsyneenä ajaessa. Myymissämme säätimissä löytyy kuitenkin kattavat turvaominaisuudet eri olosuhteisiin ja odottamattomiinkin sellaisiin. Ne sammuvat automaattisesti esimerkiksi jos vetävän pyörän nopeus kiihtyy liukkaalla tienpinnalla tai jos jonkin laitteen liitäntä irtoaa tai katkeaa.

Nykyaikaisissa vakionopeudensäätimissämme on myös monia muita ajamismukavuutta parantavia ominaisuuksia. Niihin voi tallentaa eri ajonopeuksia sekä eri asetuksia ja niistä löytyy myös ohitukseen sopivia toimintoja

Vakionopeudensäätimet autoissa ovat helppokäyttöisiä, nostavat ajomukavuutta ja vakionopeussäädin jälkiasennuksena onkin toteutettavissa autoon kuin autoon. Sen käyttöön on monia hyödyllisiä syitä ja sen hankintaan kannattaa panostaa. Se kuuluu jo oleellisena osana moderniin ajokokemukseen.

Vakionopeudensäätimen jälkiasennus vaatii kuitenkin ammattitaitoa ja Autoviihde tarjoaakin osaavan asennuspalvelun tuotteelle. Asennuspalvelun voi halutessaan ostaa vakionopeudensäätimen kanssa suoraan verkkokaupastamme. Muussa tapauksessa asiakaspalvelumme voi auttaa oikean tuotteen ja mahdollisten asennustarvikkeiden valinnassa.

Löydä ja tilaa Autoviihteen valikoimasta autoosi sopiva vakionopeudensäädin nyt!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 38

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 38

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu