Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Linjamuuntimet

Linjamuuntimet

Linjamuuntimet

Linjamuunnin vastaa uuden auton äänentoiston muokkauksen tarpeeseen. Uusissa autoissa alkuperäiset soittimet voivat olla niin syvästi integroituja, että niiden vaihtaminen voi olla lähes mahdotonta. Silti uusien autojen äänentoistossa on usein parantamisen varaa varsinkin todelliselle musiikin ystävälle. Linjamuunnin autoon avaa pelivaran äänetoiston muokkaukselle....

Aktiivinen linjamuunnin autoon avaa mahdollisuuksia

Linjamuuntimet voivat olla aktiivisia tai passiivisia. Aktiiviset linjamuuntimet vaikuttavat äänentoistoon selkeämmin ja lisäävät sen laatua huomattavasti sekä näiden linja ulostuloa on mahdollista säätää suuremmalle tai pienemmälle. Passiiviset linjamuuntimet ovat edullisempi vaihtoehto, joilla vaikutus jää maltillisemmaksi. Useimmiten kuitenkin aktiivinen linjamuunnin on selkeästi fiksuin valinta ominaisuuksiltaan ja hintaerot passiivisiin linjamuuntimiin ovat suhteellisen pieniä.

Löydä tasokas linjamuunnin Autoviihteeltä

Autoviihteeltä löydät korkelaatuisia, säädettäviä ja 2- sekä 4-kanavaisia linjamuuntimia. Meiltä saat RCA-linjamuuntimet, mutta myös linjamuuntimet autoihin joissa ei ole RCA-tasoisia linjaulostuloja. Hyvä linjamuunnin myös toimii häiriöttömästi ja aktivoimatta auton vikailmoituksia. Kaikilla tuotteillamme on hintatakuu ja nopea, jopa seuraavan päivän toimitus!

Laadukas linjamuunnin antaa muovata äänentoiston mieleiseksi vaativallekin harrastajalle. Voit aina ottaa yhteyttä Autoviihteen ammattilaisiin linjamuuntimien valinnassa ja asentamisessa!

DSP Linjamuuntimena

Autoviihteellä on myös korkeatasoisia DSP vahvistimia , jotka myös pystyvät muodostamaan linja ulostulo lähdöt useammallekkin vahvistimelle. DSPtä voidaan hyödyntää niin uudemmissakin autoissa sekä vanhemmissa, joissa ei voida tai haluta vaihtaa alkuperäistä yskikköä. Dsp ominaisuudella saa parannettua auton äänijärjestelmän vastaamaan täysin kalliimpien varustetason järjestelmiä helpollaplug and play tyyppisellä yhdistyksellä.

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
 1. MDS MDSLOC-1 Linjamuunnin
  Vain 27 jäljellä
  Arvostelu:
  87%
  2-Kanavainen Linjamuunnin
  RCA-liittimet 15cm
  Kaiutin- ja maadoitusjohdot 11cm
  Kohinanpoisto
  Muuntaa kaiutintason RCA-signaaliksi
  Vain 27 jäljellä
  13,90 € 11,21 €
  Vero 24% | 0%
 2. MDS HLC4 automaattisella herätetoiminnolla 4-kanavainen linjamuunnin
  Vain 840 jäljellä
  Arvostelu:
  87%
  4-Kanavainen linjamuunnin
  Herätetoiminnollinen
  Aktiivinen häiriönpoisto
  Kytkentäohje mukana
  Muuntaa kaiutintason RCA-signaaliksi
  Vain 840 jäljellä
  29,00 € 23,39 €
  Vero 24% | 0%
View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu