Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus
Autokohtainen haku

Mitä asioita minulla tulee ottaa huomioon subwooferin, vahvistimen, soittimen asennuksessa?

Alla lueteltu perusasioita, joita Sinun tulisi ottaa huomioon asennuksessa.

1. Emme suosittele koskaan käytettäväksi vahvistimesta bassboost- korostusta tai vahvistimen kaukosäädintä.
2. Soittimesi linjalähtöjen tason voimakkuus vaikuttaa suoranaisesti saatavaan äänenlaatuun. Mitä suurempi volttimäärä sitä parempi.
3. Gain- säätö ei ole volumesäädin, vaan sillä säädetään soittimen ja vahvistimen linjasisääntuloherkkyys vastaamaan toisiaan. (6-0.2V)
4. Huolehdi myös riittävän paksuista johdoista. Olemme antaneet Sinulle suositellun johdonpaksuuden vahvistimellesi ja pidämme tätä minimipaksuutena.
5. Varmista että maadoituskaapeli on hyvin kiinnitetty puhtaaseen metalliin auton runkoon. Huomioithan että maadoitus on jopa tärkeämpi kuin virtakaapelointi.
6. Tarkasta ettei eri johtojen säikeet vastaa toisiinsa
7. Suojaa johdot läpivienneissä ja kiinnitä johdot mahdollisuuksien mukaan.
8. ÄLÄ käytä vanhaa tai rikkoutunutta akkua. Alhainen jännite rikkoo vahvistimesi varmasti. Minimi 12V.
9. Kiinnitä akku hyvin.
10. Kiinnitä vahvistin tukevasti oman turvallisuutesi takia ja taataksesi vahvistimellesi pitkän käyttöiän.
11. ÄLÄ kiinnitä vahvistinta subwooferin koteloon sen tärinöiden vuoksi. Tärinä lyhentää vahvistimen käyttöikää huomattavasti ja evää laitteen takuun väärin asennuksen johdosta.
12. Kiinnitä myös subwooferisi kotelo hyvin, ettei se turmele vahvistinta.

Tämä ohjeistus on tarkoitettu auttamaan Sinua kytkemään ja säätämään vahvistimesi ja subwooferisi oikein. 99% ongelmatapauksista johtuvat väärin rakennetuista järjestelmistä, vääristä kytkennöistä, vääristä säädöistä tai auton akun jännitteen tippumisesta. Älä koskaan päästä akun jännitettä tipahtamaan alle 12V (esimerkiksi luukuttamalla bassoa parkkipaikalla). Autovahvistimelle tulevan jännitteen tippuessa alle 12V, vahvistimesi palaa varmasti!

huom! Takuu ei korvaa väärin asennettuja tai väärin säädettyjä tuotteita. Noudata aina annettuja ohjeita, niin laitteesi kestää pitkään.
Kategoriat: Asennus ja Säätöohjeita Kysymyksiä subbareista Kysymyksiä vahvareista