Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus
Autokohtainen haku

Avoimet työpaikat

Tällä sivulla ilmoitamme uusista avoimista työtehtävistämme.

DIGIOSAAJAN työpaikka avoinna!

 

Etsimme nyt reipasta digiosaajaa verkkokauppamme sisällön tekemiseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian, mikäli kiinnostut tehtävästä! 

Tehtävän kuvaus

Tehtäviisi kuuluu digitaalisen materiaalin, kuten tuotekuvien, tuotetekstien, mainosten, videoiden, tuote-esittelyjen tekeminen myyntikanavillemme!

Toivomme sinulta

Työ vaatii perusosaamisen tuotteidemme osalta. Osaat kirjoittaa äidinkielellisesti julkaisukelpoista tekstiä ja sinulla on "sana hallussa". Osaamista kuvankäsittelyyn ja videoiden editointiin. Et pelkää esiintyä kameralle. Katsomme vahvuudeksi myös ruotsin- ja englanninkielen osaamisen.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, hea reippaasti!

Hae avointa työpaikkaa tästä

 

haku 06/2020 - tila: haku loppunut - kaksi paikka täytetty

 

Haemme tiimiimme kahta reipasta, oma-aloitteista ja ystävällistä asiakaspalvelijaa. Kumpaankin työtehtävään sisältyy työhön perehdyttäminen, joten jos olet ahkera, hae pian!

 

Työtehtävän kuvaus:
Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, tuotteiden myynti ja pakkaaminen sekä varastonhallinta.

 

Toisen työtehtävän kuvaus:
Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu mm. ajoneuvojen varustelu, johon perehdytämme työntekijän. Tämän lisäksi työtehtävä sisältää asiakaspalvelua, tuotteiden myyntiä ja pakkaamista sekä varastonhallintaa.

 

Työn kesto:
Vähintään syyskuun loppuun asti. Työ jatkuu mahdollisesti henkilön ollessa sopiva kyseiseen työhön.

 

Työn aloitus:
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydettyä.

 

Palkkaus:
Kaupan TES. Lisäksi palkkaan pystyy vaikuttamaan omalla työpanoksellaan ja osaamisellaan.

 

Haku:
Hae avointa paikkaa ja lisää kuvallinen cv tästä linkistä
https://tuki.autoviihde.com/submit_ticket

 


haku 02/2020 - tila: haku loppunut - paikka täytetty

Haluatko mukaan Autoviihde.comin matkalle tarjoamaan alan laadukkaimpia autohifituotteita? Etsimme nyt asentajaa autohifiasennuksiin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian, mikäli kiinnostut tehtävästä! 

Tehtävän kuvaus

Tehtäviisi kuuluu autohifituotteiden asentaminen autoihin, tuotteiden pienimuotoiset huollot ja korjaukset sekä huoltojen raportointi. Huolehdit asennusten aikatauluista ja organisoinnista sekä asennuspalvelun kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Asennuskiireiden salliessa työ sisältää myös tuotteiden myynti- ja pakkaustyötä sekä asiakaspalvelua. Haluammekin tarjota paitsi alan laadukkaimpia tuotteita, myös alan laadukkainta palvelua!

Toivomme sinulta

Työ vaatii ymmärrystä autonasennuksista sekä sähkötöistä, joten autonasentajan koulutus katsotaan ehdottomaksi eduksi, mutta huomioimme myös muunlaisen taustan. Autohifituotteisiin tarjoamme kattavan perehdytyksen. Työskentelytyylisi on tunnollinen, itsenäinen ja kehittävä. Persoonaltasi olet ulospäinsuuntautunut ja järjestelmällinen.

Tarjoamme

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän autohifituotteiden parissa. Pääset työssäsi kehittämään asennuspalvelua ja tekemään työstä itsesi näköisen. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä porukassa, jossa tehdään työtä tosissaan, mutta rennolla ja huumorintajuisella meiningillä!

 
Kategoriat: Yleiset