Autoviihde

Asetus

Tietosuojaseloste

Autoviihde Finland noudattaa viranomaisten ohjeita henkilötietojen suojaamisessa. Kaikkia tietoja käsitellään voimassa olevien sääntöjen mukaisesti.

Tässä tietosuojakäytännössä määritetään, miten tämä verkkosivusto (jäljempänä "Kauppa") käyttää ja suojaa kaikkia tietoja, jotka annat Kaupalle käyttäessäsi tätä verkkosivustoa. Kauppa on sitoutunut varmistamaan yksityisyytesi suojaamisen. Jos pyydämme sinua antamaan tiettyjä tietoja, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa käyttäessäsi tätä verkkosivustoa, voit olla varma, että niitä käytetään vain tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Kauppa voi muuttaa tätä käytäntöä ajoittain päivittämällä tämän sivun. Tarkista tämä sivu ajoittain varmistaaksesi, että olet tyytyväinen muutoksiin.


Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 §
EU tietosuojadirektiivi (General Data Protection Regulation, GDPR)
Laatimispvm: 18.09.2008 (muokattu 23.5.2018)

1. Rekisterinpitäjä

Autoviihde Finland
Pauketie 2
90410 Oulu
(08) 348 300

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Jari Saari
Pauketie 2
90410 Oulu
(08) 348 300

3. Rekisterin nimi

Autoviihde Finland asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn

Rekisterin käyttötarkoituksena on kaupan sivustoille rekisteröityjen käyttäjien asetusten ja tilausten hallinta, säilytys sekä palvelun kehittäminen. Käyttäjän tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä käyttäjän tietoja luovuteta tai muutoin käytetä suoramarkkinointia varten. Mikäli henkilö on tilannut uutiskirjeen ja vahvistanut uutiskirjeen tilauksen sähköpostiosoitteen, kauppa voi käyttää kolmannen osapuolen uutiskirjepalveluita, uutiskirjeiden lähettämiseen käyttäjälle.

Asiakkaan tehdessä tilauksen sivustollamme olevien maksutapojen kautta, asiakkaan syöttämät tiedot menevät myös maksujärjestelmään (Klarna - Päytrail).

Mitä teemme keräämillämme tiedoilla

Vaadimme näitä tietoja ymmärtämään tarpeitasi ja tarjoamaan sinulle parempaa palvelua erityisesti seuraavista syistä:

  • sisäinen kirjanpito
  • voimme käyttää tietoja tuotteiden ja palveluiden parantamiseen
  • voimme lähettää ajoittain tarjoussähköposteja uusista tuotteista, erikoistarjouksista tai muusta tiedosta, joka mielestämme saattaa tuntua mielenkiintoiselta antamallasi sähköpostiosoitteella.
  • aika ajoin voimme käyttää tietojasi myös ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinatutkimuksiin. Voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, faksilla tai postitse. Voimme käyttää tietoja mukauttamaan verkkosivustoa kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri pitää sisällään alla kuvattuja pakollisia tietoja kauppaan rekisteröityneistä käyttäjistä.
Nimi
Käyttäjätunnus
Osoite
Sähköpostiosoite
Salasana (salattu)
Puhelinnumero

Käyttäjä voi muuttaa vapaaehtoisesti luovuttamiaan tietoja kaupan- sivuston omista asetuksista.
Nimi
Puhelinnumero
Osoite
Uutiskirjeen tilaus
Facebook -tiedot
Twitter -tiedot

Asiakkaan käyttäjärekisteristä löytyy henkilötietojen lisäksi mahdolliset tilaushistoriat ja tukipyyntöhistoriat. Myös nämä löytyy kirjautumalla sisään asiakkaan omalle asiakastilille.

Mitä keräämme

Voimme kerätä seuraavia tietoja:

  • nimi
  • yhteystiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite
  • demografiset tiedot, kuten postinumero, mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet
  • muuta asiakaskyselyihin ja / tai tarjouksiin liittyvää tietoa
  • keräämämme tyhjentävä luettelo evästeistä on luettelossa Keräämämme evästeet.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Käyttäjän henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Käyttäjän henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki rekisterin tiedot säilytetään luottamuksellisena ja suojataan asiallisesti. Mukaan lukien päivittäin otettava varmuuskopio, jonka säilytyspaikka on myöskin asiallisesti suojattu. Rekisterin käytön kaikissa vaiheissa pyritään suurimpaan mahdolliseen tietoturvallisuuteen. Yrityksemme verkkosivulla on käytössä SSL suojaus, turvallinen palvelin jossa tiedot sijaitsee on suojattu.

Turvallisuus

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että tietosi ovat turvallisia. Luvattoman pääsyn tai paljastamisen estämiseksi olemme ottaneet käyttöön sopivat fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menettelyt verkossa keräämiemme tietojen suojaamiseksi ja suojaamiseksi. Kuinka käytämme evästeitä

Eväste on pieni tiedosto, joka pyytää lupaa sijoittaa tietokoneen kiintolevylle. Kun olet suostunut, tiedosto lisätään ja eväste auttaa analysoimaan verkkoliikennettä tai ilmoittaa sinulle, kun vierailet tietyllä sivustolla. Evästeiden avulla verkkosovellukset voivat vastata sinulle yksilönä. Verkkosovellus voi räätälöidä toimintansa tarpeidesi, tykkäyksiesi ja ei-tykkäyksiisi keräämällä ja muistamalla tietoja mieltymyksistäsi.

Käytämme liikennelokin evästeitä tunnistamaan käytettävät sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan tietoja verkkosivujen liikenteestä ja parantamaan verkkosivustoamme räätälöimään sitä asiakkaiden tarpeisiin. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisiin analyyseihin ja sitten tiedot poistetaan järjestelmästä.

Kaiken kaikkiaan evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston antamalla meille mahdollisuuden seurata, mitkä sivut ovat sinulle hyödyllisiä ja mitkä et. Eväste ei millään tavalla anna meille pääsyä tietokoneellesi tai muihin sinuun liittyviin tietoihin, lukuun ottamatta tietoja, jotka päätät jakaa meille. Voit hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muokata selaimesi asetusta hylätäksesi evästeet, jos haluat. Tämä voi estää sinua käyttämästä verkkosivustoa täysimääräisesti.

 

9. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Käyttäjällä on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa (12 kk) toteutettuna. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Tarkastuspyyntö osoitetaan rekisteriasioista vastaavalle henkilölle, joka on mainittu kohdassa 2.

Henkilötietojesi hallinta

Voit rajoittaa henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä seuraavilla tavoilla:

  • aina kun sinua pyydetään täyttämään lomake verkkosivustolla, etsi ruutu, jota napsauttamalla voit ilmoittaa, ettet halua kenenkään käyttävän tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin jos olet aiemmin suostunut siihen, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa ilmoittamalla siitä meille
  • Emme myy, jaa tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole lupaasi tai laki vaatii niin. Voimme käyttää henkilötietojasi lähettääksesi sinulle kolmansien osapuolten mainostietoja, jotka mielestämme saattavat olla mielenkiintoisia, jos kerrot meille haluavasi tämän tapahtuvan.
  • Voit pyytää yksityiskohtia henkilötiedoistamme, joita pidämme sinusta vuoden 1998 tietosuojalain nojalla. Jos haluat kopion sinusta pidetyistä tiedoista, lähetä meille tämä pyyntö.
  • Jos uskot, että jotkut meistä käsittelemämme tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia, kirjoita tai lähetä meille sähköpostia mahdollisimman pian. Korjaamme kaikki virheellisiksi todetut tiedot nopeasti.

 

10. Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen

Käyttäjällä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Korjauspyyntö tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Korjauspyyntö osoitetaan rekisteriasioista vastaavalle henkilölle, joka on mainittu kohdassa 2. Käyttäjä voi muuttaa vapaaehtoisia tietoja autoviihde.com - sivuston omista asetuksista.

11. Muut mahdolliset oikeudet

Käyttäjällä on oikeus vaatia rekisterissä olevan tiedon poistamista. Poistamispyyntö tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Poistamispyyntö osoitetaan rekisteriasioista vastaavalle henkilölle, joka on mainittu kohdassa 2.

12. Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustollamme voi olla linkkejä muille kiinnostaville verkkosivustoille. Kun kuitenkin olet käyttänyt näitä linkkejä poistuaksesi sivustoltamme, sinun on huomattava, että meillä ei ole mitään valtaa kyseiseen toiseen verkkosivustoon. Siksi emme voi olla vastuussa sellaisten tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä, joita annat vierailemalla tällaisilla sivustoilla, eikä tällaisia ​​sivustoja säännellä tällä tietosuojaselosteella. Sinun on oltava varovainen ja tarkasteltava kyseiseen verkkosivustoon sovellettavaa tietosuojalausuntoa.

 

13. Evästeet

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.
Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu esim. Internet Exploreriä -selainohjelman ”Työkalut” -valikosta löytyvän ”Internet asetukset” -valikon kautta kohdasta ”Suojaus”.
On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

Luettelo evästeistä, joita keräämme

Alla olevassa taulukossa luetellaan keräämämme evästeet ja mitä tietoja ne tallentavat.

evästeen nimi evästekuvaus
FORM_KEY Tallentaa satunnaisesti luodun avaimen, jota käytetään väärennettyjen pyyntöjen estämiseen.
PHPSESSID Istunnon tunnuksesi palvelimella.
GUEST-VIEW Sallii vieraiden tarkastella ja muokata tilauksiaan.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Linkki ostoskorisi ja katseluhistoriasi tietoihin, jos olet pyytänyt tätä.
STF Tiedot tuotteista, jotka olet lähettänyt ystäville.
STORE Valitsemasi myymälänäkymä tai kieli.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Ilmaisee, saiko asiakas käyttää evästeitä.
MAGE-CACHE-SESSID Helpottaa selaimen sisällön välimuistia, jotta sivut latautuvat nopeammin.
MAGE-CACHE-STORAGE Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut latautuvat nopeammin.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Helpottaa selaimen sisällön välimuistia, jotta sivut latautuvat nopeammin.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Helpottaa selaimen sisällön välimuistiin tallentamista, jotta sivut latautuvat nopeammin.
SECTION-DATA-IDS Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut latautuvat nopeammin.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Helpottaa selaimen sisällön välimuistia, jotta sivut latautuvat nopeammin.
X-MAGENTO-VARY Helpottaa palvelimen sisällön välimuistia, jotta sivut latautuvat nopeammin.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Helpottaa sisällön kääntämistä muille kielille.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Helpottaa sisällön kääntämistä muille kielille.
Kategoriat: Yleiset