Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Vaimennusmateriaalit

Vaimennusmateriaalit

Auton vaimennus

Auton vaimennuksella saadaan todella suuri hyöty niin kaiuttimien sointiin, kuin myös ulkopuolelta tulevaan melun estämiseen. Vaimennusmateriaali on tehokas tapa pienentää auton sisälle tulevaa melua, sekä samalla parantaa niin lämpö kuin resonoinnin vaikutusta. Vaimennusmateriaaleja löytyy jokaiseen vaimennukseen ja useasti puhutaan, mikä on paras vaimennusmateriaali, jotta saadaan autosta hiljaisempi sekä paremmin eristetty.

Butyyli vaimennusmateriaali

Butyyli vaimennusmateriaali on tehokas tapa saada parannettua auton ulkopuolelta tulevaa melua, sekä parantaa kaiuttimien sointia. Butyyli materiaalia käytetään suoraan peltipintaan, eli sillä voidaan eristää kaikki auton peltipinnat, jolloin ääni ei pääse niin helposti läpi. Valikoimastamme löytyy useaa eri vahvuutta sekä erikokoisia paketteja, ja pakettia valittaessa kannattaa aina tarkistaa kuinka paljon materiaalia tarvitsee ja onko melutaso kuinka kova. Mitä meluisampi paikka sen vahvempi materiaali kannattaa valita. Butyylin asennus on helppoa, koska jokaisessa paketissamme on valmis liimapinta jolloin materiaalia ei tarvitse lämmittää. Materiaali on helppo kiinnittää butyylirolleria hyödyntäen.

Polyuretaani vaimennusmatto

Polyuretaani vaimennusmatolla saadaan todella tehokkaasti parannettua auton akustiikkaa, ja mahdollisia muovista aiheutuvia resonointia. Materiaali on hyvin pehmyttä joten, kun sitä laitetaan muoviseen peitepaneeliin tai auton ovipahviin se litistyy helposti jolloin muovin ja metallin välin jää pieni alue joka estää muovin ja metallin aiheuttaman resonoinnin. Materiaalilla saadaan samalla parannettua ulkopuolista melua, jolloin ajomukavuutta saadaan todella paljon.

Elastinen vaimennusmateriaali

Elastinen vaimennusmateriaali asennetaan yleisesti suoraan butyylilevyn päälle ja sen materiaali parantaa niin ääni, kuin lämpöeristystä. Materiaali on todella hylkivää, eli sitä pystyy käyttämään niin ovikoteloiden sisällä kuin myös suoraa peltipinnoissa. Valmiin liimapinnan ansiosta levy on todella nopea asentaa ilman erillisiä asennustyökaluja.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 14

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 14

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu