Autoviihde

Asetus

CTABMUSB009 BMW autokohtainen USB SD AUX 3.5mm adapteri

Varastossa
Vain 5 jäljellä
Nimike
CTABMUSB009
119,90 €
BMW CTABMUSB009 AUX / USB / SD Adapteri - 3 Series, 5 Series, 7 Series, Mini malleihin.

Tämä yksikkö lisää USB, AUX ja SD liitännät autosi alkuperäiseen soittimeen. Voit soittaa musiikkia suoraan USB-tikulta tai SD-kortilta.

Yksikkö lisää myös AUX-liitimen ulkoista soitinta varten. Näppärän kokonsa puolesta yksikön voi asentaa vaikka hanskalokeroon.
BMW CTABMUSB009 AUX / USB / SD Adapteri - 3 Series, 5 Series, 7 Series, Mini malleihin.

Tämä yksikkö lisää USB, AUX ja SD liitännät autosi alkuperäiseen soittimeen. Voit soittaa musiikkia suoraan USB-tikulta tai SD-kortilta. Yksikkö lisää myös AUX-liitimen ulkoista soitinta varten. Näppärän kokonsa puolesta yksikön voi asentaa vaikka hanskalokeroon.

USB yksikkö asennetaan soittimen takana olevaan CD-vaihtaja liittimeen. Tarkista, että autosi soitin on yhteensopiva tämän adapterin kanssa.

Yksikön ohjaus tapahtuu suoraan autosi alkuperäisen soittimen välityksellä tai alkuperäisellä rattiohjaimella.

huom Jotta alkuperäinen soitin tunnistaisi USB tikun / SD kortin CD -vaihtajana, tulee sinulla formatoida käytettävä muisti FAT32 muotoon.
Lisäksi sinulla pitää tehdä muistin juureen kansiot ja nimetä ne seuraavasti "CD01", "CD02", "CD03", jne - maksimi 10 kansiota (joissain malleissa 6 kansiota). Jokainen kansio voi sisältää maksimissaan 99 kappaletta. Kappaleet tulee olla MP3 tai WMA muodossa. Eli, ei alakansioita, word tiedostoja, video tiedostoja jne.

Ole hyvä ja katso lisää ohjeita ladattavana olevasta manuaalista. Jos käytössä tai yhteensopivuudessa ilmenee ongelmia, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä tukisivustomme välityksellä.
Lisätietoja
NimikeCTABMUSB009
MerkkiBMW
ValmistajaConnects2
TuotetyyppiUSB-adapteri
VarastopaikkaC13
Varastoyksikkökpl
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili