Autoviihde

Asetus

MDS HURRICANE FR5H - KOAKSIAALINEN AUTOKAIUTIN

Varastossa
Vain 184 jäljellä
Nimike
FR5H
45,00 €

MDS FR5H

 

MDS Fanatic Hurricane FR5H on markkinoiden yksi parhaiten soivista 5.25 tuuman kaiuttimista ja vieläpä edulliseen hintaan.

Optimaalisesti suunniteltujen diskantin sekä keskiäänen ansiosta kaiuttimien tehonkesto on 50WRMS - 150WATT.

Nämä kaiuttimet soivat loistavasti suoraan auton alkuperäisellä mankalla ja erillisellä vahvistimella.
 
Uusien ominaisuuksien avulla HRS (Clear Sound) ja OMR (Optimum Acustic Range) takaavat sinulle puhtaan äänen, sekä pehmeää ja laadukasta äänentoistoa.

Puhdas, ilmava ääni josta löytyy paljon bassoa. Uusi diskantti antaa maksimaalisen tasaisuuden äänelle ja toiminnalle.

Uutta! Vaimennettu kaiuttimen runko "Noise Killer" -resonanssia estävällä toteutuksella (kaikki energia liikkuu suoraan eteenpäin = antaa huomattavasti enemmän bassoa kun auton alkuperäiset kaiuttimet) Uusittu diskantti, joka mahdollistaa entistä laajemman äänentoiston sarjalle.
fr5h_frbk

MDS Fanatic Hurricane FR5H

MDS Fanatic FR5H on 5.25” Koaksiaalinen sarja jossa 25mm diskantti ja integroitu jakosuodin joka vie vähän tilaa.

Uppoudu basson optimaaliseen paineeseen, harmooniseen keskialueeseen ja ilmavaan diskanttiin. MDS Fanatic Hurricane Component sarjassa on käytetty "Noise Killer" maalia joka ehkäisee kaiuttimen resonanssin. MDS FRH -sarjassa on matala upotussyvyys ja pienet jakosuotimet. Tämä mahdollistaa kaiuttimen asennuksen moneen eri automalliin ilman ongelmia.

HRS (Clear Sound) ja OMR (Optimum Acustic Range) takaavat sinulle puhtaan äänen, sekä pehmeää ja laadukasta äänentoistoa. MDS FR5H -kaiutinsarja on rakennettu toimimaan jokaisen musiikkityylin kanssa hyvin ja lujaa. Huomioitavaa on myös että tämä sarja toimii myös elektronisessa musiikissa, jossa on erityisen matalia taajuuksia.

Täydellinen ratkaisu heille, jotka haluavat päivittää auton äänijärjestelmän puhtaalle äänelle ja joka antaa hyvän äänenpaineen. Tämä kaiutinsarja on helppo asentaa ja pakkaus sisältää laajan määrän asennustarvikkeita.

Fr5h_runko

FR5H Midbasso Runko

5.25” midbasso elementissä on standardin mukaiset asennusreijät. HRS (Clear Sound) ja OMR (Optimum Acustic Range) takaavat sinulle puhtaan äänen, sekä pehmeää ja laadukasta äänentoistoa.

Asennussyvyys on 50mm, joten periaatteessa se on yhteensopiva kaikkiin automalleihin. Runko on täysin vaimennettu Noise Killer Gun Metal Auto maalilla.

Pakkaus sisältää 2 kappaletta 5.25 tuuman midbassoa.

FR5H_twe

Uusi Diskantti ja jakosuodin

MDS:n uudet 25mm diskantit ovat päivitetty antamaan entistäkin parempaa ja jakosuotimen välityksellä ilmavampaa ja tasapainoisempaa ääntä. Diskanttien toistoaluetta on päivitetty suuremmaksi jakosuotimen avulla, ja myös kokonais taajuusalue huomattavasti laajemmaksi, joka tekeekin sarjasta erittäin laaja ja tarkkasoittoisen vaativimpiinkin audiopäivityksiin.

Kaiutinsarja on helppo asentaa integroidun diskantin ja jakosuotimen ansiosta sekä mukana tulevien tarvikkeiden avulla ja ne soveltuvat kaikkiin autohin ja musiikkimakuihin.

fr5h_teho

Teho

Voit soittaa MDS Fanatic FR5H koaksiaalisarjaa suoraan auton alkuperäisellä soittimella tai tarvikesoittimella. Suositeltu teho kaiuttimille on 10W ja ylöspäin jonka mahdollistaa kaiutinsarjan uusi teknologia, millä ollaan saatu entistä pienemmällä teholla suurempi potentiaali kaiutinsarjalle.

Jos haluat vieläkin paremman äänenlaadun, paremman kontrollin, lujemman puhtaan äänen, vahvemman basson, suosittelemme kaiuttimien kaveriksi MDS MDS T2, MDS T4 tai MDS T4D vahvistinta. 5.25" huippuluokan Koaksiaalisarja jonka tehonkesto on 50W RMS - 150WATT.

FRH_mallisto

Uusi Hurricane mallisto

MDS Hurricane FR5H on päivitetty versio suosioon nousseesta ja hyvin soivasta Fanatic Koaksiaalisarjasta joka on ollut markkinasuosikki 1994 vuodesta asti. Joka vuosi olemme pyrkineet parantamaan kaiutinsarjaamme pienillä päivityksillä. Tämän päivitys on ollut kaiutinsarjan herkkyyden nosto ja kaiuttimen lujemman soittamisen sekä diskantin herkkyyden nostaminen.

Uuteen kaiuttimen herkkyyden nostamiseen sekä diskantin päivitykseen olemme erittäin tyytyväisiä ja sen vaikutus äänen ja tehon nostoon sekä soinnin dynamiikkaan on suuri. Uusi tyylikäs kartion väri sekä laatu on myös yksi tämän vuoden päivityksestä.

Jakosuotimissa on edelleenkin paranneltu taajuuksien erottelukyky. Emme ole kuitenkaan nostaneet jakosuotimen kokoa vanhaan malliin verrattuna suuremmaksi. Tämän johdosta ei tarvitse muuttaa asennustottumuksia edelliseen mallistoon verrattuna.

Ruotsalaisena laatumerkkinä tunnettu MDS on nyt Global MDS AUTOVIIHDE Group.


Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Autoviihteen asiakkaana saat laadukkaat MDS -tuotteet ilman hintoja nostavia välikäsiä. Tuotteet tulevat Autoviihteen Oulun varastoon suoraan MDS AUTOVIIHDE GROUP tehtaalta.

Parempia tuotteita edullisemmin!

MDS on Ruotsalainen 1994 perustettu autohifin tuotemerkki. Tällä hetkellä MDS on Pohjoismaiden suurin autohifimerkki ja ainoa joka valmistaa /kehittää tuotteet omassa tehtaassaan. Oma tehdas ja tuotekehitys takaavat korkean laadun, pitäen tuotteiden hinnat kuitenkin edullisina.

100% sitä mitä luvataan


MDS Hinta

Tuotteen perustiedot

Tyyppi Koaksiaalinen
Varastoyksikkö Pari
Kaiuttimen koko (tuuma) 5.25"
Monitie 2-tie
Tuotteen paino (kg) 1.9

Tekniset tiedot

Nimellistuloteho RMS 50w
Max Teho W 150w
Herkkyys 91dB +/- 1dB
Taajuusvaste 50 - 25000 Hz
Puhekelan impedanssi 1 x 4 Ohm
Kaiuttimen ulkohalkaisija (mm) 127.5mm
Säädettävä jakosuodin Ei
Diskantin asennusmenetelmä Sisältyy kaiuttimeen
Magnet Material Ferrite
Kartion materiaali Kevlar
Rungon materiaali Teräs

Sisältyy pakettiin

Kaiuttimien määrä paketissa 2kpl kaiuttimia
Jakosuodin Integroitu kaiuttimeen
Suojaritilä Kyllä
Sisältääkö asennusruuvit? Kyllä
Sisältää kaiutinkaapelit Kyllä

Tuotteen asennus

Kiinnitys menetelmä 4-piste Standardi (multi)
Asennusreikien väli 112mm
Asennusreikien mitat 94mm
Upotussyvyys 50
Kaiuttimien liittimen tyyppi Abiko

Muut tiedot

Ohjekirja English
Takuu 12 Kuukautta
Varastopaikka P2C1
Ohjekirja Englanti
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili