Autoviihde

Asetus

Autosoittimet

Autosoittimet

Parhaat autosoittimet heti toimituksella Oulun varastostamme


Suosituimmat Autohifimerkit - Uusimmat Autosoittimet - Aina Edullisimmat Hinnat!...

Autosoittimet

Autosoitin on tärkeä osa autohifijärjestelmää. Autosoitinta voidaan pitää autohifijärjestelmän aivoina, sillä se ohjailee ja välittää käskyjä eri kaiutinelementeille. Hyvän autosoittimen erottaa siitä, että siinä on juuri ne tärkeimmät ominaisuudet sinulle. Tärkeimpiä ominaisuuksia voivat olla esimerkiksi riittävät RCA-linjalähdöt, bluetooth-yhdistettävyys, DSP-signaaliprosessori, navigaattori tai CD- ja DVD-soitin. Myymme asiakkaillemme aina laadukkaiksi varmistettuja soittimia, joiden kokonaisuus vastaa laatukriteereitämme, jolloin voimme taata asiakkaalle aina parhaimman ostokokemuksen Autoviihde verkkokaupastamme tai suoraan myymälästämme. Meille Autoviihteellä on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tilaamiinsa tuotteisiin.

Laaja valikoima autosoittimia eri valmistajilta

Verkkokaupastamme sekä myymälästämme saat ostettua autosoittimia niiden parhailta valmistajilta kuten Pioneer, Kenwood, JVC sekä Android soittimet. Meillä on suuri määrä autokohtaisia ja universaaleja multimediasoitinyksiköitä, bluetooth-autosoittimia sekä navigaattorillisia autosoittimia. Suurin osa autosoittimista ovat 1-DIN tai 2-DIN standardin kokoisia. Näihin standardin mukaisiin autosoittimiin löydät meiltä ison määrän auton merkkikohtaisia asennustarvikkeita. Maahantuomme ja pidämme varastossamme yli 4000 eri autokohtaisia asennustarvikkeita, joiden avulla pystyt asentamaan jälkiasennettavan soittimen alkuperäisen autoradion paikalle. Autosoittimen autokohtaisen asennukseen tarvittavat osat löydät kätevästi verkkosivustomme haun kautta. Jos tarvitset apua oikean autosoittimen etsinnässä, voit kääntyä asiantuntevan henkilökuntamme puoleen, sillä autamme mielellämme!

Hanki nykytekniikan mukainen soitin autoon

Monet autonomistajat painivat usein vanhojen autoradioiden kanssa. Vanhoista autoradioista puuttuu monia nykyajan mukavuuksia kuten navigaattori tai bluetooth-yhteys. Ei kannata laittaa autoa vaihtoon pelkästään auton huonon soittimen tai heikon äänentoiston vuoksi. Autoviihteeltä saa tarvittavat välineet sekä avun autosoittimen päivitykseen. Verkkokaupastamme voi ostaa esimerkiksi Bluetooth-soittimen tai Android-käyttöjärjestelmällä varustetun autosoittimen, jotka ovat vuosi vuodelta yhä suositumpia. Niiden lukuisat ominaisuudet ja helppokäyttöisyys tekevät näistä autosoittimista hittituotteen. Valikoimastamme löytyy monia eri kokoisia autosoittimia, eli oli etsinnässä sitten seitsemän tai kymmenen tuumainen autosoitin, sen löydät Autoviihteeltä.

Kaikki Autoviihteellä myymämme autosoittimet ovat laadukkaita

Markkinoilla olevia autosoittimia on monen eri laatuluokan omaavia. Olemme ajan saatossa asentaneet ajoneuvoihin asiakkaidemme itse hankkimia soitinyksiköitä heidän autoihinsa. Valitettavasti kaikki näistä autosoittimista, eivät ole vastanneet laatukriteeriämme, jolloin asiakaamme on kääntynyt ammatitaitosten myyjiemme puoleen ja olemme etsineet oikeanlaisen soittimen vastaamaan asiakkaamme tarpeita. Meille myyntiin tulleet autosoittimet ovat käyneet läpi testijakson, jonka aikana olemme varmistaneet tuotteen toiminnot, toimivuuden ja laadun tason. Näin varmistamme, että asiakkaat saavat vain parhaita tuotteita, jotka myös kestävät. Älä osta ongelmia, osta tuote joka toimii kuten pitääkin!

Autosoittimien asennus yli 15 vuoden kokemuksella

Me Autoviihteellä emme pelkästään myy autohifituotteita, vaan tarjoamme myös asennuspalvelua. Voit siis saapua myymäläämme ostoksille ja asennamme ostamasi tuotteet samalla autoosi nopeasti ja edullisesti.

Mitä asioita minun tulisi ottaa huomioon autosoitinta ostaessani? Lue lisää Autosoittimen valinnasta Autosoittimen Osto-oppaastamme! (tästä linkistä)

Suodatetaan tuotteet
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
 1. Kenwood KMM-BT209 pesätön Bluetooth mediasoitin
  Vain 4 jäljellä
  Bluetooth järjestelmä
  DSP-Aikaviivesäädöt
  13-Kaistainen EQ
  1 x RCA linjalähtö
  CD-Pesätön malli
  Vain 4 jäljellä
  Erikoishinta 109,00 € Regular Price 119,00 €
 2. Kenwood KDC-BT640U Mediasoitin
  Vain 4 jäljellä
  Bluetooth järjestelmä
  DSP -aikaviiveet
  13-kaistainen EQ
  Muutettava värienvalaistus
  Kenwood Remote app
  Vain 4 jäljellä
  199,00 €
 3. Kenwood DMX120BT pesätön Bluetooth multimediasoitin
  Vain 6 jäljellä
  Arvostelu:
  69%
  Bluetooth järjestelmä
  Suomenkielinen liittymä
  3 x RCA
  Mirrorlink (Android)
  Peruutuskamera tuki
  Vain 6 jäljellä
  Erikoishinta 279,00 € Regular Price 319,00 €
 4. Kenwood DDX4019BT DSP aikaviive Bluetooth DVD multimediasoitin
  Vain 18 jäljellä
  Bluetooth järjestelmä
  DSP -aikaviivesäädöt
  3 x RCA (4V)
  Yli- alipäästösuotimet
  Peruutuskamera tuki
  Vain 18 jäljellä
  389,00 €
 5. Kenwood DMX9720XDS 10.1 tuumainen multimedia autosoitin
  Vain 1 jäljellä
  Bluetooth järjestelmä 5.0
  Langaton Andoid Auto
  Langaton Apple Carplay
  3 x RCA (5V) DSP -aikaviivesäädöt
  4 kameran tuki
  Vain 1 jäljellä
  1 099,00 €
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu