Autovahvistimet

Autovahvistimet


Laadukkaat ja tehokkaat autovahvistimet jokaiselle musiikinkuuntelijalle löytyvät Autoviihteen laajasta valikoimasta. Edullisesti ja jopa samana päivänä toimitettuna!...

Autovahvistin vie musiikin kuuntelun uudelle tasolle

Vahvistin parantaa auton äänijärjestelmää ja auttaa saamaan kaiken irti stereoista. Autovahvistimilla ei saada ainoastaan isompaa, vaan myös kirkkaampaa sekä dynaamisempaa ääntä ja vahvistin onkin yksi oleellisimmista tekijöistä auton äänenlaadun kannalta. Vahvistimeen kannattaa panostaa, kun et halua äänen hajoavan isolla kuunneltaessa. Vahvistimen hankinta kannattaa erityisesti myös, kun autossa on jo laadukkaat kaiuttimet ja subwoofer. Vahvistimet voi ostaa myös erikseen kaiuttimille ja subwooferille. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat laitteet ja autamme myös parhaiden yhdistelmien rakentamisessa sekä tarjoamme valmiita autohifipaketteja. Olipa valinta mikä tahansa, lopulta jokainen olemassa olevakin järjestelmä saadaan kuulostamaan huomattavasti paremmalta oikean autovahvistimen avulla. Musiikin kuuntelusta tien päällä tulee todellinen elämys.

Autoviihteeltä löydät parhaat autovahvistimet

Autoviihde tarjoaa laajan valikoiman autovahvistimia eri hintaluokista ja useilta eri merkeiltä. Merkkeihimme kuuluu muun muassa MDS, KICX, ja Ground Zero. Valikoimamme kattaa vahvistimet 1-kanavaisista aina todellisten musiikkidiggareiden ja hifistelijöiden 6-kanavisiin vahvistimiin saakka. Myymme useita merkkejä ilman välikäsiä, joten voimme tarjota vahvistimet asiakkaillemme aina parhaaseen hintaan, hintatakuulla.

Miten autovahvistin valitaan?

Äänen kirkkaus ja sen laatu bassoineen ovat tärkeitä syitä hankkia laadukas vahvistin, mutta mietityttääkö juuri sen oikean vahvistimen valinta tai asennus? Autoviihteen Tukisivulta löytyy vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin liittyen vahvistimiin. Meille voi myös jättää tukipyynnön ja autohifin tunteva tiimiimme auttaa kaikenlaisten kysymysten kanssa. Meiltä saa täyden tuen oston jälkeen ja tarvittaessa myös asennuspalvelut.

Tutustu laajaan autovahvistin valikoimaamme nyt!

Suodatetaan tuotteet
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
 1. MDS Torque T2 XTR 2-kanavainen autovahvistin
  Vain 71 jäljellä
  Arvostelu:
  100%
  2-Kanavainen D-luokan vahvistin
  Teho 2 x 85W RMS - 4 Ohm
  Teho 2 x 130W RMS - 2 Ohm
  Teho 1 x 260W RMS - 4 Ohm
  Vain 71 jäljellä
  129,00 € 104,03 €
  Vero 24% | 0%
 2. MDS Torque T7 XTR mono autovahvistin
  Vain 2 jäljellä
  Arvostelu:
  87%
  1-Kanavainen D-luokan vahvistin
  Teho 2000W RMS - 1 Ohm
  Teho 1500W RMS - 2 Ohm
  Teho 800W RMS - 4 Ohm
  Bassotasonsäädin mukana
  Vain 2 jäljellä
  299,00 € 241,13 €
  Vero 24% | 0%
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu