Vaimennus

Vaimennus

Autoviihteeltä tehokkaimmat auton vaimennusmatot ja äänieristeet!


Olemme koonneet todella kattavan valikoiman auton vaimennusmattoja, joilla auton vaimennus on helppoa ja tehokasta. Auton vaimennus eli äänieristäminen onkin tehokkain tapa parantaa auton akustiikkaa ja kaiuttimien sointia vähentäen auton ajomelua auton sisällä.

Valikoimastamme löydät suosituimmat butyylikumimatot arkkeina ja valmiit butyylipaketit, auton polyuretaaniset akustiikkamatot äänieristämiseen, elastiset lämpö- ja äänieristeet ja rengasmelun vaimentamiseen tarkoitetut pyöräkotelon vaimennusmassat. Kaikki vaimennustuotteet suoraan omasta varastostamme!

Suosituimmat vaimennusmatot - Valmiit liimapinnat - Superedulliset hinnat!

...

Auton vaimennuksen merkitys


Auton sisä- ja rengasmelun vaimennuksella on merkittävä vaikutus autosi akustiikkaan ja ajomukavuuteen. Auton vaimennus eli äänieristäminen vähentää auton ulkopuolelta tulevaa ajomelu sekä parantaa samalla auton lämpöeristystä. Auton vaimennus parantaa myös autosi äänentoistoa. Suosittelemmekin aina ovien äänieristystä kaiuttimien vaihdon yhteydessä.

Valikoimastamme löydät auton jokaiseen käyttökohteeseen soveltuvat tehokkaat vaimennusmatot ja äänieristemateriaalit valmiilla liimapinnoilla. Myymme vain sellaisia vaimennusmattoja ja äänieristelevyjä, joita itsekin käytämme vaimennustöihin ja joita on helppo käsitellä. Voit siis olla varma meiltä ostamasi tuotteen korkeasta laadusta!

Butyylimatto vaimennusmateriaalina

Butyylimatto on vaimennusmattona erittäin tehokas tapa saada vähennettyä auton ulkopuolelta tulevaa ajomelua ja parannettua kaiuttimien sointia. Butyylimattoa suositellaan käytettävän suoraan peltipintoihin. Butyylimatto on suhteellisen painavaa materiaalina, jolloin se soveltuukin erinomaisesti resonoinninestoon autoissa ja se kestää myös kosteutta. Valikoimastamme löytyy useaa eri vahvuutta sekä erikokoisia valmiita butyylipaketteja. Butyylikumi äänieristelevyjen asennus on erittäin helppoa, koska kaikissa myymissämme butyyli äänieristelevyissä on valmis liimapinta, jolloin materiaalia ei tarvitse lämmittää. Suosittelemme butyylivaimennukseen tähän tarkoitukseen soveltuvaa roller butyylin asennusrullaa.

Polyuretaani vaimennusmatto

Polyuretaanisella vaimennusmatolla saadaan tehokkaasti parannettua auton akustiikkaa. Polyuretaanista äänieristelevyä käytetään auton muovipaneeleihin esimerkiksi ovipahveihin nurjalle puolelle. Tämä estää muovisten ovipaneelien resonointia ja vähentää korkeampia melutaajuuksia. Materiaali on hyvin pehmeää, joten se litistyy helposti pieneenkin tilaan. Polyuretaanista äänieristelevyä auton akustiikkan parantamiseen löytyy valikoimastamme sekä 5mm että 10mm paksuudella.

Elastinen vaimennusmatto

Elastinen vaimennusmatto asennetaan yleisesti suoraan butyylikerroksen päälle. Elastinen vaimennusmatto tehostaa butyylivaimennusta ja toimii samalla auton lämpö-äänieristeenä. Valikoimamme elastiset vaimennusmateriaalit ovat vettä hylkiviä, jolloin pystyt hyödyntämään tätä materiaalia niin ovikoteloiden sisällä kuin myös suoraa peltipinnoissa kosteudelle alttiissa paikoissa. Valmiin liimapinnan ansiosta levy on helppo asentaa ilman erillisiä asennustyökaluja.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 18

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu
 1. DLE Butyyli Rolleri Vihreä 17cm
  Vain 265 jäljellä
  Arvostelu:
  100%
  Butyylin asennusrulla
  Tukevarakenteinen roller
  Pituus 170mm
  Rullan halkaisija 50mm
  Helpottaa butyylivaimennusta
  Vain 265 jäljellä
  10,00 € 8,06 €
  Vero 24% | 0%
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 18

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu