Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Butyylipaketit

Butyylipaketit

Auton vaimennuksen merkitys


Auton sisä- ja rengasmelun vaimennuksella on merkittävä vaikutus autosi akustiikkaan ja ajomukavuuteen. Auton vaimennus vähentää auton ulkopuolelta tulevaa melusaastetta ja hälyä sekä parantaa samalla auton lämpöeristystä. Auton vaimennus parantaa myös autosi äänentoistoa. Tutustu alla butyylikumi äänieristelevy valikoimaamme- Butyylilevyt myös etuhinnoilla Bulk-paketteina!

Valikoimastamme löydät auton jokaiseen käyttökohteeseen soveltuvat tehokkaat vaimennusmatot ja muut äänieristemateriaalit valmiilla liimapinnoilla. Myymme vain sellaisia vaimennusmattoja ja äänieristeitä, joita itsekin käytämme auton vaimennustöihin. Voit siis olla varma meiltä ostamastasi tuotteen korkeasta laadusta!

Butyylikumimatto vaimennusmateriaalina

Butyylimatto on vaimennusmateriaalina erittäin tehokas tapa saada vähennettyä auton ulkopuolelta tulevaa melua ja parannettua kaiuttimien sointia. Butyylikumimattoa suositellaan käytettävän suoraan peltipintoihin. Butyylimatto on suhteellisen painavaa materiaalina, jolloin se soveltuukin erinomaisesti resonoinninestoon autoissa ja se kestää myös kosteutta. Valikoimastamme löytyy useaa eri vahvuutta sekä erikokoisia valmiita butyylipaketteja. Butyylilevyjen asennus on helppoa, koska kaikissa butyylilevyissämme on valmis liimapinta, jolloin materiaalia ei tarvitse lämmittää. Suosittelemme butyylivaimennukseen tähän tarkoitukseen soveltuvaa butyyliroller-työkalua.

View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
 1. DLE super Doorkit 0,8m2 vaimennuspaketti
  Vain 84 jäljellä
  Arvostelu:
  93%
  3-Tasoinen vaimennuspaketti
  4 x 2,9mm butyylilevyjä
  2 x 8mm lämpö-äänieristelevyjä
  1 x 10mm akustiikkamatto
  Kahden oven vaimennussetti
  Vain 84 jäljellä
  59,00 €
View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu