Autoviihde

Asetus

DLE Full Force FF12D2-MK3 - 12 tuuman / 30cm subwoofer elementti

Loppunut varastosta
Nimike
FF12D2-MK3
Arvostelu:
99% of 100
Tarjoushinta 129,00 € Normaalihinta 250,00 €
12 tuuman Subwoofer 2x2Ohm puhekeloilla, RMS700W – 2500WATT

Nyt huippusuositusta DLE FF12D2 subbarista uusi MK3 versio, jossa on aikaisempaa versioon verrattuna uusi jäykempi kartio, parannettu lead kaapeleiden muotoilu ja kiinnitys, sekä puhekelan jäähdystys tapahtuu puhekelan sisä ja ulkopuolelta!

Full Force FF12D2-MK3 on elementti täyttää jo vaativamman kuuntelijan toiveet.

- Full Force FF12D2 elementin RMS tehonkesto on yli 700W. Elementti on varustettu 2 x 2Ohm puhekeloilla. Yhdellä elementillä saavutetaan vähintäänkin riittävä Basson pauke.

DLE Subwoofer

Uusi MK3 elementti on varustettu 2 x 2Ohm puhekeloilla. FF12D2 subwooferissa on hyvin jäähdytetty 2,5 tuuman 4 kerroksinen puhekela. Painoa tällä järeällä subwooferilla on 10.3kg.

1.Hyvään subbaritoistoon tarvitaan aina kunnon subwoofer.
- DLE:n uutustuotteet iskevät suoraan tähän kategoriaan. Kovaa äänenpainetta tuottavat elementit ovat olleet liian pitkään turhan tyyriitä hankkia.

2.Maata järisyttävää painetta edullisesti.
- DLE:n bassouutuudet tulevat ja putsaavat pöydän kilpailijoiltaan maatakin järisyttävällä paineella ja erittäin edullisella hinnalla. Nyt jokaisella on mahdollisuus rakentaa kilpailutason paineauto järkihintaan!

3.Maksimaalista painetta!
- DLE:n elementit ovat suunniteltu maksimaalista painetta silmällä pitäen unohtamatta kuitenkaan äänenlaatua. Mallistosta löydät varmasti itsellesi sopivan subbarin harrastus tai kilpakäyttöön.

4.Huippuunsa suunniteltu!
- Subwoofereiden suunnitelussa on otettu huomioon paineentuotto, joka näkyy elementtien monesta eri yksityiskohdasta. Megajäreät magneetit, paksut ja tiukat ripustukset, järkkymättömät rungot, paksut suuret kunnon puhekelat, ylimitoitetut johtimet sekä vahvistetut kartiot pitkällä liikeradalla takaavat ylivoimaisen lopputuloksen.

5.Erittäin hyvät puhekelojen jäähdytykset! - DLE:n elementeistä löytyy erittäin hyvin toteutettu puhekelojen jäähdytys mikä takaa basson jumputuksen jatkamisen pitkään ja lujaa!

PERUSOMINAISUUDET

  • 12-tuuman (300mm) subwoofer
  • Nimellissyöttöteho 700W
  • Asennusreikä 285mm
  • 2,5 tuuman 4 kerroksinen puhekela
  • Enimmäissyöttöteho 2500W
  • Impedanssi 2 x 2 Ohm
  • Paino 10.3kg
  • 2 x 70oz, 140oz magneetit
Lisätietoja
NimikeFF12D2-MK3
MerkkiDLE
ValmistajaDLE
TuotetyyppiSubwoofer elementti
VarastopaikkaP2P1
Varastoyksikkökpl
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili