Autoviihde

Asetus

MDS HURRICANE FR6H - 17CM / 6.5 TUUMAN / 17CM KOAKSIAALINEN AUTOKAIUTIN

Varastossa
Vain 584 jäljellä
Nimike
FR6H
Tarjoushinta 59,00 € Normaalihinta 89,00 €

MDS FR6H

 

MDS Fanatic Hurricane FR6H on markkinoiden yksi parhaiten soivista 6.5 tuuman kaiuttimista ja vieläpä edulliseen hintaan.

Optimaalisesti suunniteltujen diskantin sekä keskiäänen ansiosta kaiuttimien tehonkesto on 70WRMS - 210WATT.

Nämä kaiuttimet soivat loistavasti suoraan auton alkuperäisellä mankalla ja erillisellä vahvistimella.
 
Uusien ominaisuuksien avulla HRS (Clear Sound) ja OMR (Optimum Acustic Range) takaavat sinulle puhtaan äänen, sekä pehmeää ja laadukasta äänentoistoa.

Puhdas, ilmava ääni josta löytyy paljon bassoa. Uusi diskantti antaa maksimaalisen tasaisuuden äänelle ja toiminnalle.

Uutta! Vaimennettu kaiuttimen runko "Noise Killer" -resonanssia estävällä toteutuksella (kaikki energia liikkuu suoraan eteenpäin = antaa huomattavasti enemmän bassoa kun auton alkuperäiset kaiuttimet) Uusittu diskantti, joka mahdollistaa entistä laajemman äänentoiston sarjalle.
fr6h_esite

MDS Fanatic Hurricane FR6H

MDS Fanatic FR6H on 6.5” Koaksiaalinen sarja jossa 25mm diskantti ja integroitu jakosuodin joka vie vähän tilaa.

Uppoudu basson optimaaliseen paineeseen, harmooniseen keskialueeseen ja ilmavaan diskanttiin. MDS Fanatic Hurricane Component sarjassa on käytetty "Noise Killer" maalia joka ehkäisee kaiuttimen resonanssin. MDS FRH -sarjassa on matala upotussyvyys ja pienet jakosuotimet. Tämä mahdollistaa kaiuttimen asennuksen moneen eri automalliin ilman ongelmia.

HRS (Clear Sound) ja OMR (Optimum Acustic Range) takaavat sinulle puhtaan äänen, sekä pehmeää ja laadukasta äänentoistoa. MDS FR6H -kaiutinsarja on rakennettu toimimaan jokaisen musiikkityylin kanssa hyvin ja lujaa. Huomioitavaa on myös että tämä sarja toimii myös elektronisessa musiikissa, jossa on erityisen matalia taajuuksia.

Täydellinen ratkaisu heille, jotka haluavat päivittää auton äänijärjestelmän puhtaalle äänelle ja joka antaa hyvän äänenpaineen. Tämä kaiutinsarja on helppo asentaa ja pakkaus sisältää laajan määrän asennustarvikkeita.

FC6H_runko

FR6H Midbasso Runko

6” midbasso elementissä on standardin mukaiset asennusreijät. HRS (Clear Sound) ja OMR (Optimum Acustic Range) takaavat sinulle puhtaan äänen, sekä pehmeää ja laadukasta äänentoistoa.

Asennussyvyys on 58mm, joten periaatteessa se on yhteensopiva kaikkiin automalleihin. Runko on täysin vaimennettu Noise Killer Gun Metal Auto maalilla.

Pakkaus sisältää 2 kappaletta 6.5 tuuman midbassoa.

FR6H_twe

Uusi Diskantti ja jakosuodin

MDS:n uudet 25mm diskantit ovat päivitetty antamaan entistäkin parempaa ja jakosuotimen välityksellä ilmavampaa ja tasapainoisempaa ääntä. Diskanttien toistoaluetta on päivitetty suuremmaksi jakosuotimen avulla, ja myös kokonais taajuusalue huomattavasti laajemmaksi, joka tekeekin sarjasta erittäin laaja ja tarkkasoittoisen vaativimpiinkin audiopäivityksiin.

Kaiutinsarja on helppo asentaa integroidun diskantin ja jakosuotimen ansiosta sekä mukana tulevien tarvikkeiden avulla ja ne soveltuvat kaikkiin autohin ja musiikkimakuihin.

fr6h_ml

Teho

Voit soittaa MDS Fanatic FR6H koaksiaalisarjaa suoraan auton alkuperäisellä soittimella tai tarvikesoittimella. Suositeltu teho kaiuttimille on 10W ja ylöspäin jonka mahdollistaa kaiutinsarjan uusi teknologia, millä ollaan saatu entistä pienemmällä teholla suurempi potentiaali kaiutinsarjalle.

Jos haluat vieläkin paremman äänenlaadun, paremman kontrollin, lujemman puhtaan äänen, vahvemman basson, suosittelemme kaiuttimien kaveriksi MDS MDS T2 MDS T4 tai MDS T4D vahvistinta. 6.5" huippuluokan Koaksiaalisarja jonka tehonkesto on 70W RMS - 210WATT.

FRH_mallisto

Uusi Hurricane mallisto

MDS Hurricane FR6H on päivitetty versio suosioon nousseesta ja hyvin soivasta Fanatic Koaksiaalisarjasta joka on ollut markkinasuosikki 1994 vuodesta asti. Joka vuosi olemme pyrkineet parantamaan kaiutinsarjaamme pienillä päivityksillä. Tämän päivitys on ollut kaiutinsarjan herkkyyden nosto ja kaiuttimen lujemman soittamisen sekä diskantin herkkyyden nostaminen.

Uuteen kaiuttimen herkkyyden nostamiseen sekä diskantin päivitykseen olemme erittäin tyytyväisiä ja sen vaikutus äänen ja tehon nostoon sekä soinnin dynamiikkaan on suuri. Uusi tyylikäs kartion väri sekä laatu on myös yksi tämän vuoden päivityksestä.

Jakosuotimissa on edelleenkin paranneltu taajuuksien erottelukyky. Olemme kuitenkin pitäneet jakosuotimen kokoa normaalina vanhaan malliin verrattuna. Tämän johdosta ei tarvitse muuttaa asennustottumuksia edelliseen mallistoon verrattuna.

Ruotsalaisena laatumerkkinä tunnettu MDS on nyt Global MDS AUTOVIIHDE Group.


Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Autoviihteen asiakkaana saat laadukkaat MDS -tuotteet ilman hintoja nostavia välikäsiä. Tuotteet tulevat Autoviihteen Oulun varastoon suoraan MDS AUTOVIIHDE GROUP tehtaalta.

Parempia tuotteita edullisemmin!

MDS on Ruotsalainen 1994 perustettu autohifin tuotemerkki. Tällä hetkellä MDS on Pohjoismaiden suurin autohifimerkki ja ainoa joka valmistaa /kehittää tuotteet omassa tehtaassaan. Oma tehdas ja tuotekehitys takaavat korkean laadun, pitäen tuotteiden hinnat kuitenkin edullisina.

100% sitä mitä luvataan


MDS Hinta

Lisätietoja
NimikeFR6H
MerkkiMDS
ValmistajaMDS
TuotetyyppiKoaksiaalinen kaiutin
Varastoyksikköpari
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili