Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

12" Bassopaketti 1000W - Refleksikotelolla

Loppunut varastosta

Nimike
MDSBASS
Arvostelu:
99% of 100

Alkaen 115,76 € Regular Price 139,00 €

Varmasti maailman kovin paketti tähän hintaan!

12 tuuman DLE / MDS Bassopaketti 1000W - Autovahvistin + Subwoofer + Refleksikotelo

MDS / DLE -malliston tuotteista kasattu 12 tuuman subbaripaketti, jonka subwooferina on 12″ elementillä varustettu DLE Full Force FF12V2D2. Subwoofer kuorma on 2 x 2 Ohmia, joten puhekelat rinnan kytkemällä kuormaksi tulee 1 Ohmin monokuorma. Tällä elementillä on jatkuvaa tehonkestoa 500W RMS ja piikkiteho jopa 1000W.

Subbarin elementille tehoa tarjoilee MDS T1 XTR monovahvistin, josta irtoaa jatkuvaa tehoa 1 x 500W RMS 1 Ohmin kuormalla.

Voit tutustua tämän bassopaketin ominaisuuksiin tarkemmin alempana tuotekuvauksessa.

Suosittelemme tälle bassopaketille 20mm2 OFC virtakittiä, joka myydään etuhinnalla tämän bassopaketin yhteydessä.

* Pakolliset tiedot

Varmasti maailman kovin paketti tähän hintaan! Tämä DLE bassosetti soi lujaa! Tartu tarjoukseen nopeasti, tätä et löydä muualta!

DLE 12" Bassopaketti sisältää monovahvistimen, 12" subbarin ja jykevärakenteisen refleksikotelon. Paketin DLE Full Force 12" subwoofer toistaa vaivattomasti niin matalimmat kuin myös korkeammatkin bassotaajuudet, minkä ansiosta tämä elementti sopiikin monipuolisesti eri musiikkityylien soittoon.

Bassopaketin T1 XTR monovahvistin on fyysisiltä mitoiltaan pienikokoinen, mutta todella tehokas D-luokan pääte. MDS T1 XTR tarjoilee DLE elementille jatkuvaa 500W RMS syöttötehoa ja piikkiteho on jopa 1000W. Vahvistimen mukana tulevalla bassotasonsäätimellä voit säätää bassontasoa etänä kuljettajan paikalla reaaliaikaisesti kuunneltavan musiikkityylin tai fiiliksen mukaan, jolloin basson voimakkuus on aina optimaalinen.

Hyvitämme erotuksen, jos löydät Suomesta vastaavan bassopaketin edullisemmalla hinnalla! Nyt peräkontit pärisemään :)

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Bassopaketin teho 1000W / 500W RMS
 • Kytkentä 1 Ohm monokuorma
 • D-luokan 1-kanavainen monovahvistin
 • 12" Subwoofer elementti (2 x 2 Ohm)
 • 12" Refleksikotelo
 • Kotelon mitat (L x K x S): 46cm x 35cm x 40cm
 • Bassotasonsäädin kuuluu pakettiin

Pakettiin kuuluu:


Uupuuko vielä virtatarvikkeet? Ei hätää, lisätarvikkeena saat etuhinnalla vahvistimen virtakitin / asennussarjan sekä muut asennustarvikkeet bassopaketin asennuksen viimeistelyyn.

Lisävarusteet valintasi mukaan:

 • 1 x MDS GRILL4 suojaritilä
 • 1 x MDS SWT subwoofer ruuvisarja
 • 1 x Virtakitti 20mm2 CCA
 • 1 x RCA-5 RCA-kaapeli (5m)
 • 3 x 1,5mm Kaiutinkaapeli (3m)


Huom. tuotteet toimitetaan irrallaan.ff12v2d2

DLE Full Force 12" Subwoofer

DLE Full Force-sarjan 12 tuumainen subwoofer tarjoilee dynaamista bassontoistoa - ja vielä edullisesti. Pitkän kehitystyön ja tarkan viimeistelyn tuloksena syntynyt DLE Full Force 500D2 bassoelementti on varustettu tikatulla Fat Boy ripustuksella, kahdella 2 Ohm ja 2 tuuman puhekelalla.

Subwooferin tehonkesto on huikeat 500 W RMS / 1000 W ja herkkyys 91,6dB. Subwooferin suositeltu jatkuva tehonsyöttö on 500-1000W RMS, jolloin bassontoisto on parhaimmillaan muhkeaa ja dynaamista koko bassokaistalla.

T1 XTR

MDS T1 XTR Vahvistin

Voimaa ja vääntöä tarjoileva MDS Torque T1 XTR on erittäin tehokas kilpaluokan digitaalinen autovahvistin. Tämä on täydellinen vahvistin niin ammatti- kuin harrastekäyttöön. Täydellinen signaalin hallinta ja kontrolli.

Vahvistin antaa tehoa 1 Ohm kuormassa 500W RMS / 1000W.

Jokaisen T1 XTR vahvistimen mukana tulee langallinen bassotasonsäädin, jonka avulla voit säätää reaaliaikaisesti subwooferin tasoa kuunneltavan musiikin ja fiiliksen mukaan.

Kaikki XTR-sarjan vahvistimet on rakennettu Car Amplifier -standardin mukaisesti. Jokainen ilmoitettu arvo on todellinen ja standardiin perustuva.

pe12s

12" Refleksikotelo

MDS Predator tuoteperheen 12 tuumainen refleksikotelo on jykevärakenteinen valmiskoteloratkaisu. PE12S Refleksikotelo on valmistettu MDF-levystä ja se on päällystetty kulutusta kestävällä tummanharmaalla verhoilukankaalla. Jykevä rakenne takaa resonoimattoman bassontoiston 500W RMS - 1000W RMS tehoisilla subwoofereilla.

Kotelon litratilavuus on 49l. Kotelossa valmiina sisällä 2 x 2,5mm kaiutinkaapelit ja vaimennusvanu. Kotelon kyljessä 4-napainen kaiutinterminaali ja 4" tuuman refleksiputki.

Tuotteen perustiedot

Varastoyksikkö Paketti
Kaiuttimen koko (tuuma) 12"

Tekniset tiedot

Nimellistuloteho RMS 500W
Max Teho W 1000W
Kytkentäimpedanssi 1 Ohm
Kotelon tyyppi Refleksi

Muut tiedot

Takuu 12 Kuukautta
Varastopaikka PAKETTI
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili