Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Hurricane SPL 6.5" Kaiutinpaketti

Loppunut varastosta

Nimike
PA6H-SPL-740W

Alkaen 0,00 € 0,00 €

Hurricane SPL 6.5" Kaiutinpaketti


MDS Hurricane-sarjan SPL äänentoistopaketti autoon takaa sinulle uskomattoman äänikokemuksen Suomen halvimpaan hintaan. Hurricane-sarjan huippusuositut PA6H 6.5" midbasso kaiuttimet on tarkoitettu kovaan keskiäänentoistoon. Kirkkauden keskiäänikaiuttimien rinnalle tuo kaiutinpaketin MDS HV650 4 tuuman luotidiskantit.

Tämän 6,5 tuuman SPL kaiutinpaketin kokonaisteho on huikeat 740W / 370W RMS! Tällä kaiutinpaketilla äänentoistossa säilyy todella hyvä kontrolli, jolloin äänimaisema on hallittu, mutta SPL-tasoisen voimakas. Hanki nyt tarjoushintaan SPL kaiutinpaketti!

Pakettiin kuuluu:

 • - 4 kpl PA6H 6.5" Midbasso kaiuttimet | 4 Ohm
 • - 2 kpl HV650 4" Luotidiskantit

 

Suosittelemme tälle SPL kaiutinpaketille vahvistimeksi joko MDS T2 XTR tai DD Audio SA300.4 autovahvistinta.

* Pakolliset tiedot

Hurricane SPL 6.5" Kaiutinpaketti SPL äänentoiston ystäville!

Tämä SPL 6.5" äänentoistopaketti on paras ratkaisu, kun etsit midbasso + luotidiskantti kaiutinpakettia lujaan äänentoistoon autoosi. Kaiutinpaketin kokonaisteho on huikeat 740W / 340W RMS!

Hurricane SPL kaiutinpaketti sisältää MDS-merkin 4 kpl kestosuosikki PA6H 6.5" tuuman midbassoja ja 2 kpl HV650 4" tuuman luotidiskantteja. Tämä kaiutinpaketti on tarkoitettu lujaan äänentoistoon ja sopii loistavasti esimerkiksi autosi etupääksi ja myös ovipahvirakennuksiin. Hurricane 6,5" kaiutinpaketin äänentoisto on äärimmäisen voimakas, mutta hallittu. Tämän mahdollistaa PA6H keskiäänikaiuttimien järeä moottori ja kaiutintekniset ratkaisut, joiden ansiosta tälle kaiutinelementille ollaan saatu todella korkea 97,2dB Herkkyys.

Kaiutinpaketin laajatoistoiset 4 tuuman MDS HV650 luotidiskantit tuovat keskiäänikaistan rinnalle tasaisen kirkkauden ja raikkautta autosi äänentoistoon korkeimmillekin äänitaajuuksille. MDS HV650 diskanttien integroitujen jakosuotimien ansiosta sinun ei tarvitse hankkia erikseen jakosuotimia tälle kaiutinpaketille.


PA6H_etu

Midbasson ominaisuudet

 • 6.5" Midbasso / Keskiäänikaiuttimet
 • Tässä kaiutinpaketissa 4 x 6.5" Midbassoja
 • Midbassojen tehonkesto yhteensä 500W / 250W RMS
 • Taajuusvaste 65Hz - 23 000Hz
 • Puhekelan impedanssi 1 x 4 Ohm
 • Monipuoliset kytkentä- ja asennustavat
 • Korkea herkkyys 97,2dB
 • Valurunkoiset kaiutinelementit
 • Upotussyvyys 80mm
Luotidiskantit

Luotidiskantin ominaisuudet

 • 2 x 4" Luotidiskantit
 • Diskanttien tehonkesto yhteensä 240W / 120W RMS
 • Taajuusvaste 1800Hz - 23 000Hz
 • Korkea herkkyys 104dB
 • Laajatoistoinen ja selkeä äänentuotto
 • Integroidut jakosuotimet - et tarvitse erikseen jakosuotimia!
 • 1" HQ Puhekela
 • Upotussyvyys 48mm
t2 xtr

Vahvistimella lisätehoa

MDS PA6H 6.5" midbassoilla on uskomattoman korkea 97,2dB herkkyys, minkä ansiosta saat tällä kaiutinpaketilla kovan äänentuoton myös pienemmällä teholla. Mutta koska mikään ei ole tarpeeksi SPL äänentoistossa, suosittelemme tälle SPL 6.5" kaiutinpaketille erillistä autovahvistinta, jolloin valjastat kaiutinsarjan koko potentiaalin käyttöösi. Suosittelemme Hurricane SPL 6.5" kaiutinpaketille vahvistimeksi joko MDS T2 XTR tai DD Audio SA300.4 autovahvistinta.

MDS T2 XTR on pienen virrankulutuksen omaava 2-kanavainen autovahvistin. Vahvistin on kompaktin kokoinen, mutta tehokas. Vahvistimen fyysiset ovatkin mitat: 275mm x 185mm x 59mm. T2 XTR tarjoaa täydellisen signaalin hallinnan ja kontrollin koko sen laajalla taajuusalueella 20 Hz - 20 000 Hz. Tämä vahvistin kykeneekin täydelliseen äänenlaatuun myös suuremmilla äänenvoimakkuuksilla. MDS T2 XTR vahvistin syöttää tehoa 2 Ohm kytkennällä 260W / 130W RMS kanavaa kohden.

t2 xtr kytkentä

Kaiutinpaketin kytkentä

Voit kytkeä tämän kaiutinpaketin audiojärjestelmääsi monella eri tavalla joko 4-kanavaisella tai 2-kanavaisella vahvistimella 4 ohm tai 2 ohm kuormaan. Voit kytkeä tämän 6.5" kaiutinpaketin esimerkiksi 2-kanavaisen MDS T2 XTR-vahvistimen perään seuraavalla tavalla:

 • Vasen kanava: 2 midbassoa + 1 luotidiskantti (rinnan-kytkentä)
 • Oikea kanava: 2 midbassoa + 1 luotidiskantti (rinnan-kytkentä)

Tällä kytkentätavalla saat 2 Ohm impedanssin molempiin kanaviin, etkä tarvitse erillistä jakosuodinta tälle kaiutinpaketille, sillä MDS HV650 luotidiskanteissa on integroidut jakosuotimet. Tällöin saat maximaalisen SPL tasoisen äänentuoton helposti ja edullisesti.

 


Ruotsalaisena laatumerkkinä tunnettu MDS on nyt Global MDS AUTOVIIHDE Group.


Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Autoviihteen asiakkaana saat laadukkaat MDS -tuotteet ilman hintoja nostavia välikäsiä. Tuotteet tulevat Autoviihteen Oulun varastoon suoraan MDS AUTOVIIHDE GROUP tehtaalta.

Laadukkaita autohifituotteita edullisemmin!

MDS on Ruotsalainen 1994 perustettu autohifin tuotemerkki. Tällä hetkellä MDS on Pohjoismaiden suurin autohifimerkki ja ainoa sellainen, joka valmistaa/kehittää tuotteet omassa tehtaassaan. Oma tehdas ja tuotekehitys takaavat korkean laadun, pitäen tuotteiden hinnat kuitenkin edullisina.

100% sitä mitä luvataan


MDS Hinta

Tuotteen perustiedot

Varastoyksikkö Paketti
Kaiuttimen koko (tuuma) 6.5"

Tekniset tiedot

Nimellistuloteho RMS 370W
Max Teho W 740W
Herkkyys 97,2dB
Taajuusvaste 65Hz - 23 000Hz
Puhekelan impedanssi 1 x 4 Ohm
Kaiuttimen ulkohalkaisija (mm) 165

Sisältyy pakettiin

Suojaritilä Ei
Sisältääkö asennusruuvit? Ei
Sisältää kaiutinkaapelit Ei

Tuotteen asennus

Kiinnitys menetelmä Standardi (multi)
Upotussyvyys 80mm (Midbasso) | 48mm (Diskantti)
Kaiuttimien liittimen tyyppi Abiko

Muut tiedot

Takuu 12 Kuukautta
Varastopaikka PAKETTI
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili