Autoviihde

Asetus

MDS HURRICANE PA6H (4 OHM) | 2KPL 16-17CM MIDBASSO

Varastossa
Vain 458 jäljellä
Nimike
PA6H
Tarjoushinta 79,00 € Normaalihinta 159,00 €

MDS PA6H Hurricane

 

MDS Hurricane sarja takaa sinulle uskomattoman äänikokemuksen Suomen halvimpaan hintaan.

6,5" Huippuluokan Midbasso sarjassa on tehonkestoa 125W RMS - 210W

Tällä kaiutinsarjalla on paneuduttu tuottamaan uskomattoman luonnollinen bassontoisto kuitenkin keskiäänestä tinkimättä.

MDS Hurricane sarjassa on 80mm upotussyvyys ja perinteisen strandardin mukaisesti kiinnityspisteet.

HRS (Clear Sound) ja OMR (Optimum Acustic Range) takaavat sinulle puhtaan äänen, sekä pehmeää ja laadukasta äänentoistoa.

 

Takaamme Hurricane sarjalla sinulle mahtavan äänentoiston jonka et tarvitse tuttuun tapaan meillä maksaa kipeästi!

 

Kokeile ja totea itse!

 

PA6H_etu

MDS Hurricane PA6H

MDS Hurricane PA6H on 6,5” Midbasso sarja, jolla pääsee erittäin tehokkaaseen äänentoistamiseen. Uppoudu basson optimaaliseen paineeseen, harmooniseen keskialueeseen.

MDS Hurricane Component sarjassa on käytetty "Noise Killer" maalia joka ehkäisee kaiuttimen resonanssin. MDS PA6H -sarja on optimoitu monen eri asennusreikien avulla asennuksen moneen eri automalliin ilman ongelmia.

HRS (Clear Sound) ja OMR (Optimum Acustic Range) takaavat sinulle puhtaan äänen, sekä pehmeää ja laadukasta äänentoistoa. MDS PA6H -Midbassosarja on rakennettu toimimaan jokaisen musiikkityylin kanssa hyvin ja lujaa. Huomioitavaa on myös että tämä sarja toimii myös elektronisessa musiikissa, jossa on erityisen matalia taajuuksia.

Täydellinen ratkaisu heille, jotka haluavat päivittää auton äänijärjestelmän puhtaalle äänelle ja joka antaa hyvän äänenpaineen. Tämä midbassosarja on tarkoitettu heille jotka haluavat soittaa lujaa!!

PA6H_runko

PA6H Midbasso Runko

6,5” midbasso elementissä on standardin mukaiset asennusreijät. HRS (Clear Sound) ja OMR (Optimum Acustic Range) takaavat sinulle puhtaan äänen, sekä pehmeää ja laadukasta äänentoistoa.

Asennussyvyys on 80mm, joten periaatteessa se on yhteensopiva kaikkiin automalleihin. Runko on täysin vaimennettu Noise Killer Gun Metal Auto maalilla.

Pakkaus sisältää 2 kappaletta 6,5 tuuman midbassoa.

PA6H_teho

Teho

Voit soittaa MDS Hurricane PA6H suoraan auton alkuperäisellä soittimella tai tarvikesoittimella. Suositeltu teho kaiuttimille on 25W ja ylöspäin jonka mahdollistaa kaiutinsarjan uusi teknologia, millä ollaan saatu entistä pienemmällä teholla suurempi potentiaali kaiutinsarjalle.

Jos haluat vieläkin paremman äänenlaadun, paremman kontrollin, lujemman puhtaan äänen, vahvemman basson, suosittelemme kaiuttimien kaveriksi MDS T2, MDS T4 tai MDS T4D vahvistinta. Kaiutinsarjan herkkyyden ansiosta 97,2dB mahdollistaa kaiutinsarjan käytön pienemmissäkin teholuokissa, jolla myös on mahdollista saada erittäin laadukasta sekä kovasointista ääntä.

6,5" huippuluokan erillissarja jonka tehonkesto on 125W RMS - 250WATT.

Pa6H_ryhm

Uusi Hurricane mallisto

MDS Hurricane PA6H on päivitetty versio suosioon nousseesta ja hyvin soivasta Predator Midbasso sarjasta. Predator sarja on saanut alkunsa Fanatic sarjan myötä joka on ollut markkinasuosikki 1994 vuodesta asti. Joka vuosi olemme pyrkineet parantamaan kaiutinsarjaamme pienillä päivityksillä. Tämän päivitys on ollut kaiutinsarjan herkkyyden nosto ja kaiuttimen lujemman soittamisen sekä kaiuttimen matalamman taajuuksien toistaminen.

Uuteen Midbassoon herkkyyden nostamisen päivitykseen olemme erittäin tyytyväisiä ja sen vaikutus äänen ja tehon nostoon sekä soinnin dynamiikkaan on suuri. Uusi tyylikäs kartio sekä kartion napakkuuden parantaminen on myös yksi tämän vuoden päivityksestä.

Ruotsalaisena laatumerkkinä tunnettu MDS on nyt Global MDS AUTOVIIHDE Group.


Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Autoviihteen asiakkaana saat laadukkaat MDS -tuotteet ilman hintoja nostavia välikäsiä. Tuotteet tulevat Autoviihteen Oulun varastoon suoraan MDS AUTOVIIHDE GROUP tehtaalta.

Parempia tuotteita edullisemmin!

MDS on Ruotsalainen 1994 perustettu autohifin tuotemerkki. Tällä hetkellä MDS on Pohjoismaiden suurin autohifimerkki ja ainoa joka valmistaa /kehittää tuotteet omassa tehtaassaan. Oma tehdas ja tuotekehitys takaavat korkean laadun, pitäen tuotteiden hinnat kuitenkin edullisina.

100% sitä mitä luvataan


MDS Hinta

Lisätietoja
NimikePA6H
MerkkiMDS
ValmistajaMDS
TuotetyyppiMidbasso
Varastoyksikköpari
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili