Autoviihde

Asetus

MDS REF-1 mono autovahvistin

Varastossa
Vain 2 jäljellä
Nimike
REF-1
599,00 €
MDS Reference 1-kanavainen kilpailutason hi-fi vahvistin
D-Luokan vahvistin teho A/B-luokan äänenlaadulla.

Uusi MDS:n Reference sarjan 1-kanavainen vahvistin yhdistää pienen koon ja valtavan tehon samaan pakettiin unohtamatta äänenlaatua. MDS:n Reference 1 vahvistin jaksaa soittaa isompaakin subwooferia aina alimmillaan 1Ohm kuormaan saakka.

Reference 1 vahvistin vastaakiin juuri suoraan vaativimmankin käyttäjän tarpeisiin. Pieni koko, suuri teho ja ainutlaatuisen hyvä äänenlaatu...Enempää ei voi enään Hi-End vahvistimelta vaatia. Tähän vielä, kun lisätään kermana päälle erittäin laadukkaat ja jykevät liittimet sekä kunnolliset kiinnitysholkit on vahvistimien ykkönen syntynyt.

Reference sarjan vahvistimia suunniteltaessa MDS:ssä on ottanut huomioon asennus- ja käyttömukavuuden. Vahvistimessa virta-, kaiutin- ja RCA-liitännät sijaitsevatkin nimittäin samalla puolella ja vastaavasti säädöt toisella puolella vahvistinta. Tämä pieni, mutta erittäin fiksu tapa helpottaakin vahvistimen sijoittelua jonka seurauksena on helpompi tehdä näyttäviä ja ammattitaitoisia asennuksia. Reference vahvistimissa on otettua huomioon, myös autot joihin ei ole mahdollista enään vaihtaa jälkiasennussoitinta nimittäin vahvistimeen voit tuoda signaalin joko kaiutin- tai RCA-tasoisena (Hi / Low)
Lisätietoja
NimikeREF-1
MerkkiMDS
ValmistajaMDS
Tuotetyyppi1-kanavainen vahvistin
VarastopaikkaMH110
Varastoyksikkökpl
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili