Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

MDS 6.5" Reference T4D Kaiutinpaketti

Loppunut varastosta

Nimike
SPEAK1
Arvostelu:
100% of 100

Alkaen 206,04 € Regular Price 258,00 €

MDS 6.5" Reference T4D kaiutinpaketti loistavalla vahvistinratkaisulla!

Hox! Tästä kaiutinpaketista löytyy toinen pakettitarjous T4 XTR-vahvistimella tästä linkistä.

Autoviihteen työntekijöiden äänestämä paketti, joka tihkuu dynaamista midbassoa sekä luonnollisen puhdasta diskanttia. Loistava valinta, kun haluat päivittää kerralla autosi etu- ja takapään.

Kytkemällä molemmat tämän kaiutinpaketin mukana tulevat 2 x MDS FPR6-erillissarjat MDS T4D XTR 4-kanavaisen vahvistimen perään, Reference-sarja nostaa autosi äänimaailman täysin uudelle tasolle, ja soi muuten lujaa ja puhtaasti.

Tämä kaiutinpaketti toimii loistavasti niin passiivisessa käytössä jakosuotimien kanssa kuin täysaktiivipakettina.

* Pakolliset tiedot

MDS 6.5" Reference T4D kaiutinpaketti tehokkaalla vahvistinratkaisulla.

Autoviihteen työntekijöiden äänestämä paketti, joka tihkuu dynaamista midbassoa sekä luonnollisen puhdasta diskanttia. Loistava valinta, kun haluat päivittää kerralla autosi etu- ja takapään.

MDS FPR6 on ollut jo useita vuosia valikoimamme kestosuosikki 6.5" kaiutinsarja. Erillissarjan erittäin laaja 35 Hz - 25 000 Hz taajuusvaste, korkea 91,1dB herkkyys ja kevlarkartio kumisilla ripustuksilla takaavat sinulle elämyksellisen musiikkinautinnon. Reference-sarja on tunnettu jykevän midbassokkaasta soundista, unohtamatta sillkkidiskanttien tuomaa raikasta kirkkautta.

Tehoa erillissarjoille tarjoilee MDS:n luottovahvistin T4D XTR. T4D XTR Vahvistin syöttää tehoa 4 Ohm kytkennällä neljään kanavaan 4 x 240 W / 4 x 120 W RMS. Saat kytkettyä paketin molemmat 2 x FPR6 erillissarjat tämän 4-kanavaisen vahvistimen perään, jolloin tämä Reference-sarja nostaa autosi äänimaailman täysin uudelle tasolle.

Tämä kaiutinpaketti toimii loistavasti niin passiivisessa käytössä jakosuotimien kanssa kuin täysaktiivipakettina.

Tämän tuotepaketin yhteydessä sinulla on nyt mahdollisuus ostaa pakettihinnalla vahvistimen virtatarvikkeet ja ovien vaimennusmateriaalit (3-tasoinen vaimennus) neljään oveen!


Ominaisuudet:

  • Taajuusvaste 35Hz - 25000Hz
  • Herkkyys 91,1dB
  • Teho 180W / 80WRMS
  • D-luokan päätevahvistin
  • Maksimiteho 1360 WATT (T4D)
  • THD alle 1%
  • 4 Ohm 4 x 150 W / 4 x 120 W RMS
  • 2 Ohm 4 x 340 W / 4 x 170 W RMS

Tuotteet:

MDS FP6B

MDS FPR6

MDS Reference-erillissarja tarjoaa sinulle ison äänen. 45Hz antaa sinulle loistavan basson ja hyvin
tasapainossa olevan äänivaikutelman. Vaihdeplugi korjaa ilmavirran vaikutuksen midistä ja antaa vähintäänkin yhtä tarkan vaikutelman kuin suosioon noussut edeltäjämalli FPC-650.2

Diskantti on sen sijaan uusittu kokonaan. Uudessa sarjassa diskanttina on käytetty loistavaa 25mm silkkidiskanttia, joka antaa ilmavuutta ja oikeata äänivaikutelmaa 600Hz ylöspäin.

Sarjan mukana tulee suuri määrä tarvittavia asennustarvikkeita. Tämä tekee sarjan helposti asennettavaksi.
6.5” midbasso

6.5” Midbasso

on uuden standardin mukainen. Sopii asennettavaksi vanhempiin ja uudempiin autoihin lisääntyneiden asennusreikien ansiosta.

Midbasson runko on valettu alumiinista. Tämän jälkeen runko sorvattu, pohjamaalattu ”noise killer maalilla” sen jälkeen maalattu hapettumisen estämiseksi mustalla runkomaalilla.

Midbasson asennussyvyys on 63mm, joten se soveltuu asennettavaksi melkeimpä jokaiseen autoon jossa on 6.5” kaiutinpaikat.
mds fp6b diskantti

Uusi Diskantti

MDS:n uudet 25mm silkkidiskantit antavat sinulle ilmavaa ja vaivatonta ääntä laajalla äänialueella. Näitä diskantteja ei voi kehua tarpeeksi, sinulla tulee kuulla ne itse ja häikäistyä niiden tarjoamasta äänestä.

Erittäin matala F -arvo antaa sinulle mahdollisuuden asentaa diskantit melkeimpä minne tahansa. Huomioitavaa on kuitenkin, että äänikuvasta saamme symmetrisen jos asennat diskantit A -pilareihin tai peilikolmioon.
T4D XTR

T4D XTR Autovahvistin

MDS T4D XTR kilpailuluokan vahvistin, jossa on huima 4 x 240W tehoa sekä erittäin laadukkaat lisäsuojaukset. Vahvistimen kompakti koko myös helpottaa vahvistimen sijoittelun ja asennuksen. Vahvistimen huikea HRS tekniikka mahdollistaa täydellisen signaalin hallinnan ja kontrollin. Vahvistimen erinomaisen hyötysuhteen ansiosta et menetä ylimääräistä tehoa sekä vahvistimen virrankulutus on eritäin alhainen, jolloin myös autosi akuston taso ei laske liikaa täydessäkään soitto voimakkuuksilla.

T4D XTR säädöt

T4D Säädöt

T4D XTR vahvistimen päivityksen yhteydessä vahvistimen säätöpuolelle on tehty myös erittäin laadukkaita komponenti ratkaisuja, sekä parannetuilla RCA-sisääntulo porteilla mahdollistamme puhtaan ja häiriöttömän signaalivahvistuksen, jolloin vahvistin mahdollistaa kauniin ja Dynaamisen soundin. Monipuolisten säätöjen ansiosta vahvistin soveltuu niin perinteiseen musiikin toistoon, kuin myös aktiiviseen asennukseen.

T4 XTR virtapuoli

T4D XTR Virtapuoli

T4D XTR Autovahvistimen virtapuoli on pidetty lähes perinteisenä tyylinä, mutta pieniä muutoksia on tehty lisäsuojien ansiosta. Vahvistimeen on lisätty lisäsuojauksina Oikosulkusuojaus, alivirran suojaus sekä ylikuumntumissuojaus. Näillä suojauksilla voimme mahdollistaa, jos asennuksessa saattaa tulla asennuksellisesti pieni moka, niin vahvistimen suojaus estää vahvistimen rikkoontumisen, ja mahdollistaa pidemmän käyttöiän.

T4D Vahvistimen virtapuolen plugeissa on myös käytetty perinteistä risripää mutteria, jolloin vahvistimen virroitus on helppoa ja asennus ei vaadi erikoistyökaluja.

Tuotteen perustiedot

Tyyppi Kaiutinlaatikko
Varastoyksikkö Paketti
Tuotemalli Torgue
Kaiuttimen koko (tuuma) 6.5"
Monitie 2-tie
Tuotteen paino (kg) 10

Tekniset tiedot

Nimellistuloteho RMS 4 x 120 W
Max Teho W 1360 W
Herkkyys 91.1 dB (1W/1m)
Taajuusvaste 35 Hz – 25 000 Hz
Puhekelan impedanssi 1 x 4 Ohm
Kaiuttimen ulkohalkaisija (mm) 165mm
Säädettävä jakosuodin Kyllä
Diskantin asennusmenetelmä Uppo asnneus, Pinta-asennus
Teho RMS W - 2 Ohm 4 x 170W RMS
Teho RMS W - 4 Ohm 4 x 120W RMS
Vakaa 2 Ohm, 4 Ohm
Alipäästö suodin 39Hz - 245Hz
Taajuusvaste (Hz) 20Hz - 20KHzHz
Tuloherkkyys 0.2V - 6V
Sulakkeet 2 x 25A

Sisältyy pakettiin

Jakosuodin Erillinen jakosuodin
Suojaritilä Kyllä
Sisältääkö asennusruuvit? Kyllä
Sisältää kaiutinkaapelit Kyllä

Tuotteen asennus

Kiinnitys menetelmä Standardi (multi)
Asennusreikien mitat 144mm
Upotussyvyys 63mm
Kaiuttimien liittimen tyyppi Ruuviliitin
Suositeltu kaapelikoko (mm2) 10mm2 - 20mm2
Mitat (W x H x T) 260mm x 185mm x 59mm

Muut tiedot

Ohjekirja English
Takuu 12 Kuukautta
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili