Honda CR-V IV 2011–2018

 

Ovi kaiuttimien päivitys

 

 

Asiakas halusi päivittää hänen autoonsa uudet ja laadukkaat ovi kaiuttimet. Autoon tuli uutus-sarjamme FC6H erillis-sarja, joka on todella hyvä valinta hintalaatu suhteelta.

 

Etuovi ennen purkamista

Ovien purkamisessa kannattaa ottaa huomioon mistä lähtee purkamaan ja minkälaisilla työkaluilla. Suositellemme käyttämään asianmukaisia irrotus työkaluja kuten CT22-65220. purkutyökalu sarjaa.

Etuovien kaiuttimet

Eteen valikoitui FC6H Erillis-sarja, joka istuu lähes täydellisesti auton oviin ja kuulostaa hyvältä auton isoissa ovissa. Autossa käytettiin CT25HD05 sovitteita, että kaiuttimet saadaan istumaan kunnolla ja tukevasti.

Diskantti

Diskantit laitettiin vakiopaikoille peilikolmioihin ja kiinnitykseen käytimme liimakiinnitystä.

Jakosuotimet

Jakosuotimet vaihdettiin pienempiin, jotka tulevat vain diskantille kiinni ja midbasso saa täyden kaistaan tällä saamme mahdollisimman laajan ääni alueen.

Takaovet

takaovet ennen irrotusta takaovissa kannattaa ottaa huomioon samat asiat kuin etu ovissa ja käyttää oikeita työkaluja oven irrottamisessa.

Takakaiuttimet

takaoviin FC6H erillis-sarjasta tuli pelkät midbasso kaiuttimet koska takaovissa ei ole diskantin paikkoja myös taka ovissa käytettiin CT25HD05 soviterenkaita.