Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

PIONEER DMH-A240BT + MINICAM-HD PERUUTUSKAMERAPAKETTI

Loppunut varastosta

Nimike
DMH-A240BT-CAM

Alkaen 117,76 € Regular Price 150,00 €

Pioneer DMH-A240BT + MINICAM-HD Peruutuskamerapaketti

 

Tämä peruutuskamerapaketti on toteutettu asiakkaallemme juuri silloin kun haluat peruuttaa turvallisesti, sekä saada sellaisen kameran joka myös on huomaamaton mutta myös vuodenajasta riippumaton.

Huippuluokan kamera jolla saadaan kuvalaatu tuotua Full HD laatuisena suoraan soittimen näytölle, jolloin pienimmätkin esteet erottaa selkeästi ja vaivattomasti.

 

Soitimen ansiosta saamme lisättyä sekä turvallisuutta peruuttamiseen, kuin myös matkustamis mukavuutta erittäin laadukkaalla Bluetooth ominaisuudella, jossa myös mukana Handsfree toiminto

 

* Pakolliset tiedot

Pioneer DMH-A240BT + MINICAM-HD Peruutuskamerapaketti


AUTOVIIHTEEN MEGATARJOUS! HUIPPU PIONEER JA AUTOVIIHDE MINICAM HD PERUUTUSKAMERA PILKKAHINTAAN!

dmh-a240bt

DMH-A240BT

Nauti suosikkisisällöstäsi 6,2 tuuman Clear Type Resistive -monikosketusnäytön kautta suoraan kojelaudaltasi. Ota musiikki- ja videokokoelmasi mukaan automatkoille. DMH-A240BT toistaa ääntä ja kuvaa.

Lisäksi tässä Multimedia-soittimessa on Bluetooth, jonka avulla voit suoratoistaa musiikkiasi tai soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita langattomasti, sekä automaattinen peruutuskamera toiminto.

minicam-hd

MINICAM-HD

Vihdoinkin saatavilla peruutuskamera joka toimii Suomen olosuhteissa vuodenajasta riippumatta. Kameran kuvanlaatu on käsittämättömän hyvä ja fiksusti suunnitellun muotoillun sekä kamerakaapelin ansiosta, asennus on helpompaa kuin koskaan.

Uskomattoman pienen koon ansiosta asennat kameran huomaamattomasti autoon kuin autoon. Kohteita tälle Autoviihde MINICAM-HD ajoneuvokameralle ovat mm. henkilöautot, pakettiautot, matkailuautot, rekat, linja-autot, hevoskuljetusautot jne...

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili