Mercedes E-class Rear camera system

Peilinäytön ja peruutuskameran asennus

 

 

Asiakas halusi päivittää autoonsa jälkiasenteisen peruutuskamera järjestelmän alkuperäiseen järjestelmään. Asiakas päätyi Autoviihde PN-43 + Minicam-HD Peilikamera ratkaisuun, joka on mahdollista integroida auton alkuperäiseen järjestelmään täydellisesti. Asiakas myös halusi että kamerakuva olisi tarkka jolloin valinta kamerajärjestelmästä oli suosittu peruutuskamerapaketti Minicam-HD + PN43.

 

peili

Alkuperäinen Peilinpaikka

Alkuperäisen pelin kanssa täytyy aina tarkistaa että PN-43 mahtuu alkuperäisen tilalle, jolloin asennuksen onnistuminen voidaan taata jokaiseen autoon.

peilinäyttö_asennettu

Alkuperäisen peilinpäälle asennettu peilinäyttö

Peilinäyttö asennettuna alkuperäisen peilin päälle. Asennuksessa otettu huomioon alkuperäisen peilin koko sekä kaapelointi, jotta peilin virta sekä kuvakaapelit saadaan vedettyä nätisti kattopanelin kautta koelaudansisään ja saamme tehtyä tarvittavat Rele kytkennät kameralle ja peilinäytölle, jolloin peruutuskameran kuva näkyy automaattisesti kun pakkivaihde laitetaan päälle.

peruutuskamera_paikka

Peruutuskameran asennuspaikka

Peruutskameran asennuspaikka pyritään aina katsomaan asiakkaan kanssa sopivaan paikkaan ja sen asennuspaikka pyritään saamaan mahdollisimman keskelle autonperää, jolloin kamerakuva saadaan näkymään hyvin ja kuvaa on mahdollisimman helppo katsoa ja huomioida peruutuksessa.

Kamera_asennettu

Peruutuskamera asennettuna

Uusi peruutuskameran asennettuna. Peruutuskamera on erittäin kompaktin kokoinen, jolloin se ei erotu kovin helposti perästä, ja auton kameran asennus näyttää alkuperäiseltä tyyliltä. Pienen kokonsa ansiosta kamera mahdollistaa asennuksen melkein minne tahansa auton perään ja vaikka kamera on pienikokoinen sen kuva aste on 180.

peruutuskamerajarjestelma

Peruutskameran kuva

Peruutuskamera järjestelmä asennettuna. Peruutskameran kuva automatisoitu, jolloin kuva tulee heti näyttöön kun peruutusvaihde kytketään päälle. Näyttö toimii normaalina taustapeilinä kunnes pakkivaihde laitetaan päälle.