Mitsubishi L200 Vakionopeudensäädin asennus

Vakionopeudensäätimen asennus

Tästä pääset tarkastelemaan, kuinka jälkiasenteinen Lite-On vakionopeudensäädin asennettiin vuoden 2008 Mitsubishi L200 automalliin.

 

 

Asiakas halusi lisätä autonsa ajomukavuutta jälkiasenteisella Lite-On vakionopeudensäätimellä. Valikoimastamme löytyy jälkiasenteisia vakionopeudensäätimen asennussarjoja lähes autoon kuin autoon. Vakionopeudensäätimen ohjainboxi koodataan aina autokohtaisesti ja vakionopeudensäätimen käyttökytkin asennetaan ratin vasemmalle puolelle tälle sopivaan kohtaan ammattimaisesti ja siististi hyvää asennustapaa noudattaen.

 

ratti

Alkuperäinen ratti ennen vakkaria

Ennen jälkiasenteisen vakionopeudensäätimen asennusta kartoitamme uudelle käyttökytkimelle sopivan paikan ratin vasemmalta puolelta.

liittimet

Alkuperäiset liittimet

Ennen liitinsarjan asennusta, varmistamme autokohtaisen liitinsarjan yhteensopivuuden autoon. Autokohtaisella liitinsarjalla asennus saadaan suoritettua johtosarjan osalta plug'n'play tyylisesti ilman muutoksia auton vakiokaapeleihin.

käyttökytkin

Käyttökytkimen asennus

Käyttökytkimen asennuksessa irroitetaan ratin kotelo ja käyttökytkimelle katsotaan sopiva läpiviennin paikka. Kun sopiva paikka on löytynyt käyttökytkimelle, kiinnitetään se paikalleen koteloon ja tämän ohjauksen liitännät kiinnitetään aiemmin asennettuun autokohtaiseen liitinsarjaan.

käyttökytkin

Käyttökytkin saadaan integroitua ratin koteloon täydellisesti, jolloin lopputulos on tyylikäs ja silmää miellyttävä.

ohjainboxi

Ohjainboxin asennus

Vakionopeudensäätimen ohjainboxi koodataan autokohtaisesti ja kytketään autokohtaisella liitinsarjalla autoon. Ohjainboxi asennetaan piiloon auton rakenteisiin.

vakkari asennettuna

Vakionopeudensäädin paikalleen asennettuna

Vakionopeudensäädin on nyt asennettu omalle paikalleen ja kaikki liitinsarjat sekä ohjainboxi jäävät kojetaulun sisään piiloon. Vakionopeudensäätimessä on kolme muistipaikkaa käyttökytkimessä, johon voidaan tallentaa valmiiksi eri nopeuksia. Nopeuden hienosäätö tapahtuu kääntämällä kytkintä eteenpäin (nopeammin) ja taaksepäin (hitaammin). Käyttökytkimen käyttö on helppoa ja vaivatonta ajon aikana, mikä lisää sekä ajomukavuutta ja -turvallisuutta.

Lisätietoa vakionopeudensäätimen asennuksesta löytyy Asennus-sivustoltamme..