Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

Erillissarjat

Erillissarjat

Autoviihteeltä laadukkaat erillissarjat autoon kuin autoon!


Autokaiuttimilla on valtava merkitys autosi äänikokemuksen kanssa. Lähes jokainen meistä kuuntelee ajon aikana joko radiota, omaa lempimusiikkia tai vaikkapa äänikirjoja. Vakiokaiuttimilla äänentoistokokemus jää yleensä melko nuhjuiseksi. Matalat taajuudet eivät iske, kun taas korkeat taajuudet eivät joko erotu kunnolla tai soivat todella epäselkeästi. Kokonaisuutena vakioäänentoisto on monesti puuromainen ja kannustaa enemmänkin volumetason laskemiseen. Muista myös lukea kattava Kaiuttimen osto-opas

Ovikaiuttimien vaihdolla jälkiasenteisiin saat jo roiman parannuksen autosi äänentoistoon. Mikäpä olisi mahtavampaa kuin korkeatasoinen, korvia hivelevä ja elämyksellinen äänentoisto autoillessasi.

Tutustu monipuoliseen erillissarja-valikoimaamme ja löydä Suomen suosituimmat erillissarjat autoon kuin autoon!

...

Erillissarjan valinta

Monipuolinen valikoima erillissarjoja voi aiheuttaa valinnan vaikeutta. Hintahaarukka on suuri ja erillissarjojen speksit vaihtelevat merkittävästi. Aina ei kuitenkaan kannata tuijottaa pelkkää hintalappua, vaan suosittelemme tutustumaan valmistajan ilmoittamiin ominaisuuksiin.

Kaikissa valikoimamme erillissarjoissa on mainittu kaiutinsarjan tehonkesto, taajuusvaste ja herkkyys. Laajan taajuusvasteen omaavat erillissarjat kykenevät toistamaan laajempaa ääniskaalaa, jolloin äänentoisto on parhaimmillaan jykevän bassokasta ja kristallinkirkasta. Korkealla tehonkestolla varustetut kaiuttimet vaativat yleensä enemmän syöttötehoa, jolloin suosittelemmekin näille kaiutinsarjoille myös erillistä vahvistinta tai signaaliprosessoria. Tässä kannattaa kuitenkin huomioida tarkastelemasi erillissarjan herkkyys. Mikäli erillissarjalla on korkea herkkyysarvo, niin pystyt kytkemään sen myös suoraan autosoittimen perään loistavalla äänentoistollisella lopputuloksella.


Erillissarjan asennus

Erillissarjojen asentaminen ei tarvitse olla vaikeaa. Suurin osa valikoimamme erillissarjoista on varustettu alhaisella upotussyvyydellä, jonka vuoksi ne soveltuvatkin lähes minkä tahansa auton alkuperäisen kaiuttimen paikalle. Erillissarjojen pakkaukset myös sisältävät asennukseen tarvittavia asennustarvikkeita, kuten kaiutinkaapelia ja kiinnitysruuveja.

Valikoimastamme löydät myös kaikki kaiuttimien vaihtoon tarvittavat autokohtaiset asennustarvikkeet, kuten kaiuttimien soviterenkaat ja kaiuttimien johtoliittimet. Autokohtaisilla kaiuttimien vaihtotarvikkeilla kaiuttimien asennus sujuu helposti ja teet mistä tahansa valikoimamme kaiutinsarjasta autokohtaisen!


Valmiit äänentoistopaketit

Tutustu myös valmiiksi koottuihin äänentoistopaketteihimme. Kokosimme suosituimmista erillissarjoista ja vahvistimistamme valmiita kaiutin-vahvistinpaketteja - Laaja valikoima erikokoisia äänentoistopaketteja tarjouspaketteina!

Tarvittaessa asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valistemaan juuri sinun käyttötarkoitukseen ja autoosi sopivan erillissarjan.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 21

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 21

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu