Autoviihde

Asetus

Peruutuskamerat ja -tutkat

Peruutuskamerat ja -tutkat

Peruutuskamerat - Yleismallit & Autokohtaiset


Helposti asennettavat langalliset ja langattomat peruutuskamerat jokaiseen autoon. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman niin yleismallin kuin myös autokohtaisia peruutuskameroita. Monipuoliset peruutuskameraratkaisut jokaiseen ajoneuvotyyppiin: henkilöautoon, asunto- ja matkailuautoihin, pakettiautoon sekä työkoneisiin.

Parhaat peruutuskamerat - Valmiit kameran asennussarjat - Helposti asennettavat tuotteet!

...

Peruutukamera tuo turvaa peruuttamiseen

Peruutuskameran lisääminen ajoneuvoosi voi säästää rutkasti rahaa. Peruutuskamera mahdollistaa esteettömän näkymän ajoneuvosi taakse, minne sivu- ja taustapeilistä et voi nähdä. Peruutuskameran avulla vältät riskit törmäyksiin yleisillä parkkipaikoilla ja liikenteessä. Peruutuskameran asennus autoosi on siis aina järkevä investointi, niin taloudellisesti kuin myös turvallisuuden kannalta.

Peruutuskameran valinta autoon - Useita malleja ja käyttökohteita!

Valikoimastamme löydät useita peruutuskameramalleja eri käyttökohteisiin. Ennen peruutuskameran ostoa suosittelemmekin siis miettimään, minkälainen peruutuskamera käy parhaiten juuri sinun autoosi. Kattavasta valikoimasta löytyy peruutuskameroita jokaiseen ajoneuvoon: henkilöautoihin, pakettiautoihin, työkoneisiin sekä matkailu- ja asuntoautoihin. Peruutuskameramalleja löytyy niin yleismallina sekä langallisena että langattomana, autokohtaiset jarruvalokamerat, rekisterivalon paikalle asennettavat peruutuskamerat ja valmiit peruutuskamerapaketit.

Jälkiasenteisen peruutuskameran kuvan näyttämiseen on myös useita eri vaihtoehtoja. Jälkaisenteisen peruutuskameran kuva voidaan tuoda alkuperäiseen soittimen näytölle joissain henkilöautoissa tähän soveltuvalla peruutuskameran lisäys-adapterilla. Mikäli kuvaa ei voida tuoda juuri sinun autosoittimen näytölle, niin ei hätää, sillä vaihtoehtoja löytyy. Valikoimastamme löydät myös peruutuskameran kuvaa tukevat näytölliset autosoittimet, irralliset kojetaulunäytöt peruutuskameralle ja taustapeilinäytöt. Meiltä löydät ratkaisun jokaiseen ajoneuvotyyppiin!

Autoviihteen peruutuskameroiden asiantuntijat auttavat sinua mielellään juuri sinun ajoneuvoon sopivan peruutuskameraratkaisun etsimisessä. Ole rohkeasti yhteydessä asiakastukeemme (tästä) - autamme mielellämme!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 101

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu
 1. CAM-VW3-RT Volkswagen Golf VII Peruutuskamera adapteri
  Vain 2 jäljellä
  Volkswagen Peruutuskameran adapteri
  Säilyttää vakiokameran toiminnassa
  Sopivuus: Golf MK7 2012 - 2018
  Alkuperäinen kameraliitin -> Video-RCA
  Vain 2 jäljellä
  11,90 €
 2. CAM-GM01-RT GMC alkuperäinen peruutuskamera jälkiasennettuun autosoittimeen adapteri
  Vain 2 jäljellä
  GMC / Chevrolet Peruutuskameran adapteri
  Säilyttää vakiokameran toiminnassa
  Sopivuus: useita korimalleja
  Alkuperäinen kameraliitin -> Video-RCA
  Vain 2 jäljellä
  19,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 101

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Sivu