Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

MDS 6.5" Hurricane T4 Kaiutinpaketti

Loppunut varastosta

Nimike
FC6HT4
Arvostelu:
100% of 100

Alkaen 96,18 € Regular Price 138,00 €

MDS 6.5” Hurricane T4 Kaiutinpaketti

Valmis 6.5 tuumainen kaiutinpaketti loistavalla 4-kanavaisella vahvistinratkaisulla! Paketti sisältää kaksivalikoimamme huippusuosittua MDS Hurricane 6.5" erillissarjaa sekä järeän T4 XTR 4-kanavaisen vahvistimen.

Hurricane-malliston erillisarjat on tunnettu uskomattoman luonnollisesta matalien midbassotaajuuksien toistosta sekä kristallin kirkkaasta ja pehmeästä diskantista. FC6H-erillissarjan etuja onkin erittäin laaja 38 Hz - 25 000 Hz taajuusvaste sekä korkea 92,5 dB herkkyys.

MDS T4 XTR 4-kanavaisen vahvistimen jatkuvalla 4 x 75 W RMS syöttöteholla FC6H-erillissarjoista saadaan ne viimeisetkin ripaukset irti, tarjoten täydellistä signaalin hallintaa ja kontrollia.

Vahvistimen MDS PKx10 virtakitti, kaiutin- ja RCA-kaapelit sekä ovien DLE Vaimennuspaketti on nyt mahdollista ostaa pakettihintaan tämän kaiutinpaketin yhteydessä!.

* Pakolliset tiedot

MDS 6.5” Hurricane T4 Kaiutinpaketti

Valmis 6.5 tuumainen kaiutinpaketti loistavalla 4-kanavaisella vahvistinratkaisulla! Paketti sisältää kaksi valikoimamme huippusuosittua MDS Hurricane 6.5" -erillissarjaa sekä järeän T4 XTR 4-kanavaisen vahvistimen.

Hurricane-malliston erillisarjat on tunnettu uskomattoman luonnollisesta matalien midbassotaajuuksien toistosta sekä kristallin kirkkaasta ja pehmeästä diskantista. FC6H-erillissarjan etuja onkin erittäin laaja 38 Hz - 25 000 Hz taajuusvaste sekä korkea 92,5 dB herkkyys. Asennussyvyys on 57mm, minkä myötä tämä erillissarja on yhteensopiva käytännössä kaikkiin automalleihin. Hurricane-sarjan kaiutinelementit on rakennettu vain laadukkaimpia komponentteja hyödyntäen. Tästä osoituksena muun muassa elementin kevlar-kartio sekä "Noise Killer"-vaimennettu teräsrunko. Uppoudu midbasson optimaaliseen paineeseen, harmoniseen keskialueeseen ja ilmavaan diskanttiin.

MDS T4 XTR 4-kanavaisen vahvistimen jatkuvalla 4 x 75 W RMS syöttöteholla FC6H-erillissarjoista saadaan ne viimeisetkin ripaukset irti, tarjoten täydellistä signaalin hallintaa ja kontrollia. Tämä D-luokan autovahvistin soveltuu asennettavaksi pienen fyysisen koon ja vähäisen virrankulutuksen vuoksi lähes jokaiseen automalliin.

Hox! Vahvistimen MDS PKx10 virtakitti, kaiutin- ja RCA-kaapelit sekä ovien DLE Vaimennuspaketti on nyt mahdollista ostaa pakettihintaan tämän kaiutinpaketin yhteydessä!.


Hurricane FC6H Ominaisuudet:

  • Taajuusvaste 38 Hz - 25 000 Hz
  • Herkkyys 92.5 dB
  • Teho 210 W / 70 W RMS

T4 XTR Ominaisuudet:

  • D-luokan päätevahvistin
  • Maksimiteho 720 W
  • THD alle 0.05%
  • Teho 4 Ohm 2 x 150 W / 2 x 75 W RMS
  • Teho 2 Ohm 2 x 180 W / 2 x 90 W RMS
FC6H_etu

MDS Fanatic Hurricane FC6H

MDS FC6H on 6.5” erillissarja, jossa tulee midbassojen lisäksi mukana 23mm diskantit ja asennusystävälliset jakosuotimet.

Uppoudu basson optimaaliseen paineeseen, harmooniseen keskialueeseen ja ilmavaan diskanttiin. MDS Fanatic Component sarjassa on käytetty "Noise Killer" maalia joka ehkäisee kaiuttimen resonanssin. MDS FHurricane-sarjassa on matala upotussyvyys ja pienet jakosuotimet. Tämä mahdollistaa kaiuttimen asennuksen moneen eri automalliin ilman ongelmia.

HRS (Clear Sound) ja OMR (Optimum Acustic Range) takaavat sinulle puhtaan äänen, sekä pehmeää ja laadukasta äänentoistoa. MDS FC6H -erillissarja on rakennettu toimimaan jokaisen musiikkityylin kanssa hyvin ja lujaa. Huomioitavaa on myös että tämä sarja toimii myös elektronisessa musiikissa, jossa on erityisen matalia taajuuksia.

Täydellinen ratkaisu heille, jotka haluavat päivittää auton äänijärjestelmän puhtaalle äänelle ja joka antaa hyvän äänenpaineen. Tämä erillissarja on helppo asentaa ja pakkaus sisältää laajan määrän asennustarvikkeita.

Diskantti_jakosuodin

Diskantti ja jakosuodin

Hurricane-malliston uudet 23mm diskantit ovat päivitetty antamaan entistäkin ilmavampaa ja tasapainoisempaa ääntä jakosuotimen välityksellä. Diskantit on helppo asentaa mukana tulevien tarvikkeiden avulla ja ne soveltuvat kaikkiin autohin ja musiikkimakuihin.

MDS FC6H erillissarjan erittäin pienikokoinen jakosuodin soveltuu asennettavaksi melkeimpä minne tahansa. Jakosuotimessa on selvät merkinnät Diskantille sekä Midbassolle, joten asentaminen on helppoa.

t4 xtr

MDS T4 XTR

MDS Torque T4 XTR tarjoaa hienoa tarkkuutta ja kontrollia läpi koko taajuualueen. Tämä vahvistin on täydellinen valinta autosi äänijärjestelmän päivitykseen.

Vahvistin on fyysisesti pienikokoinen, mutta todella tehokas kilpaluokan 4-kanavainen vahvistin. Vahvistin sopii niin ammatti- kuin harrastekäyttöön.

T4 XTR vahvistin on rakennettu Car Amplifier Standardin mukaisesti. Jokainen ilmoitettu arvo on todellinen ja standardiin perustuva.

Tuotteen perustiedot

Tyyppi 4-kanavainen vahvistin, Kaiutinlaatikko
Varastoyksikkö Paketti
Kaiuttimen koko (tuuma) 6.5"
Tuotteen paino (kg) 15

Tekniset tiedot

Nimellistuloteho RMS 140W
Max Teho W 420W
Herkkyys 92,5 dB
Taajuusvaste 38 - 25000 Hz
Puhekelan impedanssi 1 x 4 Ohm
Kaiuttimen ulkohalkaisija (mm) 165
Diskantin asennusmenetelmä Uppo asnneus, Pinta-asennus
Kartion materiaali Polypropylene
Teho RMS W - 2 Ohm 90
Teho RMS W - 4 Ohm 75
Vakaa 2 Ohm, 4 Ohm
Taajuusvaste (Hz) 20hz - 20khz

Sisältyy pakettiin

Jakosuodin Erillinen jakosuodin
Suojaritilä Ei
Sisältääkö asennusruuvit? Kyllä
Sisältää kaiutinkaapelit Kyllä

Tuotteen asennus

Upotussyvyys 57 mm
Kaiuttimien liittimen tyyppi Abiko

Muut tiedot

Takuu 12 Kuukautta
Ohjekirja Englanti (laaja)
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili