Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

MDS 6.5" Hurricane | Redline Kaiutinpaketti

Loppunut varastosta

Nimike
FC6H-SA300

Alkaen 77,96 € Regular Price 138,00 €

MDS 6.5" Hurricane | Redline Kaiutinpaketti

Valmis 6.5 tuumainen kaiutinpaketti loistavalla 4-kanavaisella vahvistinratkaisulla! Paketti sisältää kaksi valikoimamme huippusuosittua MDS Hurricane 6.5" erillissarjaa sekä kompaktin kokoisen, mutta tehokkaan Redline 4-kanavaisen vahvistimen.

Hurricane-malliston erillisarjat on tunnettu uskomattoman luonnollisesta matalien midbassotaajuuksien toistosta sekä kristallin kirkkaasta ja pehmeästä diskantista. FC6H-erillissarjan etuja ovatkin erittäin laaja 38 Hz - 25 000 Hz taajuusvaste ja korkea 92,5 dB herkkyys.

Redline SA300.4 4-kanavaisen vahvistimen jatkuvalla 4 x 65 W RMS syöttöteholla FC6H-erillissarjoista saadaan ne viimeisetkin ripaukset irti, tarjoten upeaa signaalin hallintaa ja kontrollia.

Lisätarvikkeet etuhinnalla: Kaiutinkaapelia 20m, RCA-kaapeli 5m, Virtakitti (OFC) ja ovien vaimennuspaketti neljään oveen

* Pakolliset tiedot

MDS 6.5" Hurricane | Redline Kaiutinpaketti

Valmis 6.5 tuumainen kaiutinpaketti loistavalla kompaktin kokoisella 4-kanavaisella vahvistinratkaisulla!

Hurricane-malliston erillissarjat on tunnettu uskomattoman luonnollisesta matalien midbassotaajuuksien toistosta sekä kristallin kirkkaasta ja pehmeästä diskantista. FC6H-erillissarjan etuja onkin erittäin laaja 38 Hz - 25 000 Hz taajuusvaste sekä korkea 92,5 dB herkkyys. Midbassojen asennussyvyys on vain 57mm, minkä myötä tämä erillissarja on yhteensopiva käytännössä kaikkiin automalleihin. Hurricane-sarjan kaiutinelementit on rakennettu vain laadukkaimpia komponentteja hyödyntäen. Tästä osoituksena muun muassa elementin kevlar-kartio sekä "Noise Killer"-vaimennettu teräsrunko. Uppoudu midbasson optimaaliseen paineeseen, harmoniseen keskialueeseen ja heleään diskanttiin.

Redline SA300.4 4-kanavaisen vahvistimen jatkuvalla 4 x 65 W RMS syöttöteholla FC6H-erillissarjoista saadaan ne viimeisetkin ripaukset irti, tarjoten täydellistä signaalin hallintaa ja kontrollia. Tämä D-luokan autovahvistin soveltuu asennettavaksi pienen fyysisen koon (vain 180 x 96 x 43 mm) ja vähäisen virrankulutuksen vuoksi käytännössä jokaiseen automalliin.

Redline SA300 vahvistin voidaan kytkeä sen omalla High-level sisääntulolla myös vaikka alkuperäiseen soittimeen. Eli et välttämättä tarvitse edes RCA-linjalähtöjä autosi äänentoiston parantamiseen! Vahvistimen pienen koon vuoksi, se sopii myös asennettavaksi esim. useimpien automallien hansikaslokeroon ta kojetaulun sisään.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Valmis 6.5" tuuman äänentoistopaketti autoon
 • 2 x Hurricane 6.5" erillissarjaa
 • Redline SA300.4 4-kanavainen autovahvistin
 • Paketin kokonaisteho: 520W / 260W RMS (4 Ohm)
 • Toistoalue: 38 - 25 000Hz
 • Korkea 92,5dB herkkyys
 • Midbassoissa matala 57mm upotussyvyys
 • Vahvistimen pieni fyysinen koko: Pituus 180mm x leveys 96 x korkeus 43 mm
 • High-level sisääntulo
 • 4 x RCA-sisääntulo
 • Sopii sekä jälkiasenteisen että alkuperäisen soittimen perään
FC6H_etu

MDS Fanatic Hurricane FC6H

MDS FC6H on 6.5” erillissarja, jossa tulee midbassojen lisäksi mukana 23mm diskantit ja asennusystävälliset jakosuotimet.

Uppoudu basson optimaaliseen paineeseen, harmooniseen keskialueeseen ja ilmavaan diskanttiin. MDS Fanatic Component sarjassa on käytetty "Noise Killer" maalia joka ehkäisee kaiuttimen resonanssin. MDS Hurricane-sarjassa on matala upotussyvyys ja pienet jakosuotimet. Tämä mahdollistaa kaiuttimen asennuksen moneen eri automalliin ilman ongelmia.

HRS (Clear Sound) ja OMR (Optimum Acustic Range) takaavat sinulle puhtaan äänen, sekä pehmeää ja laadukasta äänentoistoa. MDS FC6H -erillissarja on rakennettu toimimaan jokaisen musiikkityylin kanssa hyvin ja lujaa. Huomioitavaa on myös että tämä sarja toimii myös elektronisessa musiikissa, jossa on erityisen matalia taajuuksia.

Täydellinen ratkaisu heille, jotka haluavat päivittää auton äänijärjestelmän puhtaalle äänelle ja joka antaa hyvän äänenpaineen. Tämä erillissarja on helppo asentaa ja pakkaus sisältää laajan määrän asennustarvikkeita.

Diskantti_jakosuodin

Diskantti ja jakosuodin

Hurricane-malliston uudet 23mm diskantit ovat päivitetty antamaan entistäkin ilmavampaa ja tasapainoisempaa ääntä jakosuotimen välityksellä. Diskantit on helppo asentaa mukana tulevien tarvikkeiden avulla ja ne soveltuvat kaikkiin autohin ja musiikkimakuihin.

MDS FC6H erillissarjan erittäin pienikokoinen jakosuodin soveltuu asennettavaksi melkeimpä minne tahansa. Jakosuotimessa on selvät merkinnät Diskantille sekä Midbassolle, joten asentaminen on helppoa.

redline sa300-4

Redline SA300.4 Vahvistin

Redline SA300.4 tarjoaa hienoa tarkkuutta ja kontrollia läpi koko taajuualueen. Tämä vahvistin on täydellinen valinta autosi äänijärjestelmän parantamiseen.

Vahvistin on fyysisesti pienikokoinen, mutta todella tehokas 4-kanavainen autovahvistin ja se sopii niin ammatti- kuin harrastekäyttöön. Pienen fyysisen koon vuoksi voit asentaa vahvistimen autosi mahdollisuuksien mukaan esim. hansikaslokeroon, kojetaulun taakse tai vaikkapa etupenkin alle. High-level sisääntulon ansiosta voit kytkeä tämän vahvistimen myös alkuperäien soittimen perään.

auton ovien vaimennus

Auton ovien vaimennuksen merkitys

Auton ovien vaimennus kaiuttimien vaihdon ohella parantaa merkittävästi uusien kaiuttimien sointia ja nostaa autosi kuuntelukokemuksen uudelle tasolle. Tämän kaiutinpaketin yhtedydessä sinun on mahdollista ostaa etuhinnalla neljän oven 3-tasoinen, erittäin laadukas ja tehokas, DLE ovien vaimennuspaketti (linkki tuotesivulle). Vaimennuspaketti sisältää 8 levyä 2,9mm paksua butyylimattoja, 4 levyä elastista lämpöäänieristettä ja 2 polyuretaanista akustiikkamattoa.

Valmiiden liimapintojen ansiosta DLE vaimennusmattojen asennus on helppoa ja ajomelun vaimennusteho on merkittävä.

Tuotteen perustiedot

Tyyppi 4-kanavainen vahvistin, Kaiutinlaatikko
Varastoyksikkö Paketti
Kaiuttimen koko (tuuma) 6.5"
Tuotteen paino (kg) 10

Tekniset tiedot

Nimellistuloteho RMS 260W
Max Teho W 520W
Herkkyys 92,5 dB
Taajuusvaste 38 - 25000 Hz
Puhekelan impedanssi 1 x 4 Ohm
Kaiuttimen ulkohalkaisija (mm) 165
Diskantin asennusmenetelmä Uppo asnneus, Pinta-asennus
Teho RMS W - 2 Ohm 75
Teho RMS W - 4 Ohm 65
Vakaa 2 Ohm, 4 Ohm
Taajuusvaste (Hz) 20hz - 20khz

Sisältyy pakettiin

Jakosuodin Erillinen jakosuodin
Suojaritilä Ei
Sisältääkö asennusruuvit? Kyllä
Sisältää kaiutinkaapelit Kyllä

Tuotteen asennus

Upotussyvyys 57 mm
Kaiuttimien liittimen tyyppi Abiko

Muut tiedot

Takuu 12 Kuukautta
Varastopaikka PAKET
Ohjekirja Englanti (laaja)
Varastopaikka PAKET
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili