MDS 6.5” Reference T2 Kaiutinpaketti

Loppunut varastosta

Nimike
FPR6T2

Alkaen 109,50 € 88,31 € Regular Price 129,00 €

Vero 24% | 0%

MDS 6.5” Reference T2 Kaiutinpaketti

MDS Reference 6.5" erillissarja ja T2 XTR 2-kanavainen vahvistin on nappivalinta, kun halutaan päivittää auton etu- tai takapää uudelle tasolle.

MDS FPR6 on ollut jo useita vuosia valikoimamme kestosuosikki 6.5" kaiutinsarja. Erillissarjan erittäin laaja 35 Hz - 25 000 Hz taajuusvaste, vaiheplugi ja kevlarkartio kumisilla ripustuksilla takaa sinulle elämyksellisen musiikkinautinnon. Reference-sarja on tunnettu jykevän midbassokkaasta soundista, unohtamatta sillkkidiskanttien tuomaa raikasta kirkkautta.

MDS T2 XTR 2-kanavaisen vahvistimen jatkuvalla 2 x 85 W RMS syöttöteholla tästä FPR6-erillissarjasta saadaan ne viimeisetkin ripaukset irti, tarjoten täydellistä signaalin hallintaa ja kontrollia.

Vahvistimen virtakitti, RCA-kaapelit, kaiutinkaapelit ja ovien vaimennuspaketti kahteen oveen on nyt mahdollista ostaa pakettiedulla lisätarvikkeena (ks. sivun alalaidassa).

* Pakolliset tiedot

MDS 6.5” Reference T2 Kaiutinpaketti

MDS Reference 6.5" erillissarja ja T2 XTR 2-kanavainen vahvistin on nappivalinta, kun halutaan päivittää auton etu- tai takapää uudelle tasolle.

MDS FPR6 on ollut jo useita vuosia valikoimamme kestosuosikki 6.5" kaiutinsarja. Erillissarjan erittäin laaja 35 Hz - 25 000 Hz taajuusvaste, vaiheplugi ja kevlarkartio kumisilla ripustuksilla takaa sinulle elämyksellisen musiikkinautinnon. Reference-sarjan midbassot soivat jykvän midbassokkaasti, kun taas sillkkidiskantit tuovat raikasta puhtautta autosi äänentoistoon.

MDS T2 XTR 2-kanavaisen vahvistimen jatkuvalla 2 x 85 W RMS syöttöteholla tästä FPR6-erillissarjasta saadaan ne viimeisetkin ripaukset irti, tarjoten täydellistä signaalin hallintaa ja kontrollia.

Suosittelemme kaiutinvaihdon yhteydessä ovien vaimennusta. Ovien vaimennus vähentää ovien läpi kantautuvaa ajomelua ja parantaa kaiuttimien sointia entisestään. Vaimennusmateriaalit on nyt mahdollista ostaa pakettihintaan tämän kaiutinpaketin kanssa!

Tuotteet:


FPR6 Ominaisuudet:

 • Taajuusvaste 35 Hz - 25 000 Hz
 • Herkkyys 91.1 dB
 • Teho 180 W / 80 W RMS
 • Jykevä valettu alumiinirunko
 • Asennussyvyys 63mm

T2 XTR Ominaisuudet:

 • D-luokan päätevahvistin
 • Maksimiteho 520 W
 • THD alle 0.05%
 • Teho 4 Ohm 2 x 170 W / 2 x 85 W RMS
 • Teho 2 Ohm 2 x 260 W / 2 x 130 W RMS
 • Pieni virrankulutus
fpr6

MDS Reference FPR6

MDS Performance erillissarja tarjoaa sinulle ison äänen. Laajan taajuusvasteensa 35 Hz - 25 000 Hz ansiosta tämä erillissarja tuo autoosi loistavan midbasson ja hyvin tasapainossa olevan äänivaikutelman. Vaihdeplugi korjaa ilmavirran vaikutuksen midistä ja antaa tarkan vaikutelman.

Tässä 6.5" huippuluokan erillissarjassa on tehonkestoa jopa 80W RMS - 180WATT.

Reference-erillissarjan kruunaa sen silkkidiskantti, joka tuo kaivattua ilmavaa raikkautta autosi äänimaailmaan. Diskanttien pienen fyysisen koon myötä asentaminen onnistuu lähes kaikkiin autoihin vakiodiskantin paikalle. Mikäli vakiona autossasi ei ole diskanttipaikkoja, ei hätää, erillissarjan mukana tulee myös pinta-asennuskupit.

Sarjan mukana tulevilla asennustarvikkeilla kaiuttimien asennus autoosi on helppoa ja vaivatonta.

t2 xtr

MDS T2 XTR

MDS Torque T2 XTR tarjoaa hienoa tarkkuutta ja kontrollia läpi koko taajuualueen. Tämä vahvistin on täydellinen valinta autosi äänijärjestelmän päivitykseen.

Vahvistin on fyysisesti pienikokoinen, mutta todella tehokas kilpaluokan 2-kanavainen vahvistin. Vahvistin sopii niin ammatti- kuin harrastekäyttöön.

T2 XTR vahvistin on rakennettu Car Amplifier Standardin mukaisesti. Jokainen ilmoitettu arvo on todellinen ja standardiin perustuva.

mds fpr6 diskantti

Silkkidiskantit

MDS:n uudet 25mm silkkidiskantit tarjoavat sinulle ilmavaa ja puhdasta ääntä laajalla ääniskaalalla. Näitä diskantteja ei voi kehua tarpeeksi, nämä täytyy kokea itse.

Erittäin matala F-arvo antaa sinulle mahdollisuuden asentaa diskantit melkeimpä minne tahansa. Huomioitavaa kuitenkin on, että äänikuvasta saadaan symmetrisin, jos asennat diskantit A -pilareihin tai peilikolmioihin.

Tuotteen perustiedot

Tyyppi 2-kanavainen vahvistin, Kaiutinlaatikko
Varastoyksikkö Paketti
Kaiuttimen koko (tuuma) 6.5"
Tuotteen paino (kg) 6

Tekniset tiedot

Nimellistuloteho RMS 2 x 85 W
Max Teho W 340 W
Herkkyys 91,1 dB
Taajuusvaste 35 Hz - 25 000 Hz
Puhekelan impedanssi 1 x 4 Ohm
Säädettävä jakosuodin Kyllä

Sisältyy pakettiin

Jakosuodin Erillinen jakosuodin
Suojaritilä Kyllä
Sisältääkö asennusruuvit? Kyllä
Sisältää kaiutinkaapelit Kyllä

Tuotteen asennus

Kaiuttimien liittimen tyyppi Abiko

Muut tiedot

Takuu 12 Kuukautta
Ohjekirja Englanti
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Viimeksi myyty

24.6.2024

Myyty kuukaudessa

1