Autoviihde

Ostoskori 0
0,00 €
Asetus

12" MDS Bassopaketti 1000W - Refleksikotelolla

Loppunut varastosta

Nimike
MDSBASS-T1

Alkaen 161,36 € Regular Price 238,00 €

Varmasti maailman kovin bassopaketti tähän hintaan!!

12 tuuman / 30cm MDS Bassopaketti 1000W - Autovahvistin + Subwoofer + Refleksikotelo

MDS-malliston tuotteista kasattu valmis subbaripaketti, jonka subwooferina toimii 12" elementillä varustettu MDS Predator PS12 500D2V2. Subwoofer kuorma on 2 x 2 Ohmia, joten puhekelat rinnan kytkemällä kuormaksi tulee 1 Ohmin monokuorma. Predator-bassoelementillä on korkea 500W RMS jatkuva tehonkesto ja piikkiteho on jopa 1000W.

Subbarille tehoa tarjoilee XTR-tuoteperheen kestosuosikki vahvistin MDS T1 XTR, josta irtoaa jatkuvaa nimellistehoa 1 x 500W RMS 1 Ohmin kuormalla. Tämä D-luokan pääte soveltuu asennettavaksi käytännössä jokaiseen ajoneuvoon pienen virrankulutuksen ansiosta.

Kaikissa MDS XTR-monovahvistimissa tulee vakiona mukana BASSREMOTE -bassotasonsäädin, jotta pystyt säätämään etänä kuljettajan paikalta subwooferin tasoa reaaliaikaisesti kuunneltavan musiikin ja fiiliksen mukaan.

Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekuvauksesta.

Suosittelemme tälle bassopaketille 20mm2 CCA virtakittiä.

* Pakolliset tiedot

Varmasti maailman kovin bassopaketti tähän hintaan! Tämä huippusuosittu 12" subbaripaketti on koottu MDS valmistajan kestosuosikkituotteista.

Bassopaketti sisältää monovahvistimen, 12" subbarin ja jykevärakenteisen refleksikotelon. Tämä valmis12" bassopaketti on takuuvarma bassoratkaisu kaikille bassonnälkäisille, kun halutaan dynaamisen täyteläistä bassontoistoa - laadukkaasti.

Hyvitämme erotuksen, jos löydät Suomesta vastaavan bassopaketin edullisemmalla hinnalla! Tämä pakettitarjous on siis täysin ainutlaatuinen, jota et löydä muualta - Tilaa omasi ja uppoudu muhkeaan bassontoistoon!

Pakettiin kuuluu:


Uupuuko vielä virtatarvikkeet? Ei hätää, lisätarvikkeena saat etuhinnalla vahvistimen virtakitin / asennussarjan sekä muut asennustarvikkeet bassopaketin asennuksen viimeistelyyn.

Lisävarusteet etuhinnalla:


Huom: tuotteet toimitetaan irrallaan.


ps12 500d2

MDS Predator 12" Subwoofer

MDS Predator PS12 500D2 on klassikko statuksen saavuttanut 12 tuuman subwoofer. Puhekelan jäähdytys on optimoitu elementin molemmilta puolilta, minkä vuoksi tämä elementti kestää pitkäaikaista kovaa soittoa.

Tämä 12 tuuman subwoofer on varustettu kumisella Fat Boy -ripustuksella ja erittäin tarkalla ja herkästi soivalla Kevlar-kartiolla. Puhekelojen 2 x 2 Ohm kuorma mahdollistaa kytkennän joko 1 Ohm tai 4 Ohm kuormaan.

Subwooferin tehonkesto on huikeat 500 W RMS / 1000 W ja herkkyys 91,6dB. Subwooferin suositeltu jatkuva tehonsyöttö on 500-1000W RMS, jolloin bassontoisto on parhaimmillaan muhkeaa ja dynaamista.

T1 XTR

MDS T1 XTR Vahvistin

Voimaa ja vääntöä tarjoileva MDS Torque T1 XTR on erittäin tehokas kilpaluokan digitaalinen autovahvistin. Tämä on täydellinen vahvistin niin ammatti- kuin harrastekäyttöön. Täydellinen signaalin hallinta ja kontrolli.

Vahvistin antaa tehoa 1 Ohm kuormassa 500W RMS / 1000W.

Jokaisen T1 XTR vahvistimen mukana tulee langallinen bassotasonsäädin, jonka avulla voit säätää reaaliaikaisesti subwooferin tasoa kuunneltavan musiikin ja fiiliksen mukaan.

Kaikki XTR-sarjan vahvistimet on rakennettu Car Amplifier -standardin mukaisesti. Jokainen ilmoitettu arvo on todellinen ja standardiin perustuva.

pe12s

12" Refleksikotelo

MDS Predator tuoteperheen 12 tuumainen refleksikotelo on jykevärakenteinen valmiskoteloratkaisu. PE12S Refleksikotelo on valmistettu MDF-levystä ja se on päällystetty kulutusta kestävällä tummanharmaalla verhoilukankaalla. Jykevä rakenne takaa resonoimattoman bassontoiston 500W RMS - 1000W RMS tehoisilla subwoofereilla.

Kotelon litratilavuus on 49l. Kotelossa valmiina sisällä 2 x 2,5mm kaiutinkaapelit ja vaimennusvanu. Kotelon kyljessä 4-napainen kaiutinterminaali ja 4" tuuman refleksiputki.

Tuotteen perustiedot

Varastoyksikkö Paketti
Kaiuttimen koko (tuuma) 12"

Tekniset tiedot

Nimellistuloteho RMS 500W
Max Teho W 1000W
Teho RMS W - 1 Ohm 500W
Kytkentäimpedanssi 1 Ohm
Kotelon tyyppi Refleksi

Muut tiedot

Takuu 12 Kuukautta
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili